24. november 2017
Læger uden Grænser opfordrer alle til at  blive læge for en dag ved at samle ind til nødstedte, der har akut brug for medicin og lægehjælp. Pressefoto
Læger uden Grænser opfordrer alle til at blive læge for en dag ved at samle ind til nødstedte, der har akut brug for medicin og lægehjælp. Pressefoto
Foto: Kasper Nybo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søger indsamlere uden grænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søger indsamlere uden grænser
Stevns - 16. maj 2017 kl. 05:53
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 28. maj går Læger uden Grænser for anden gang på gaden for at samle ind. Pengene går til nødstedte mennesker verden over, og den lokale indsats er uvurderlig for lægerne og sygeplejerskerne i de kriseramte områder, hedder det i en pressemeddelelse fra organisationen.

Sidste år var Strøby Egede det eneste område på Stevns, som indsamlingen nåede til. I år er ambitionen at nå lidt længere ud på Stevns, og konkret planlægges der indsamling i Klippinge, Hårlev, Strøby og Strøby Egede, oplyser Pernille Basballe på vegne af organisationen.

Den lokale indsamlingsleder for Køge og Stevns er Irene Bruun Madsen fra Strøby. Hun udtaler:

- Læger uden Grænser gør et vigtigt stykke arbejde for både børn, voksne og familier verden over. For mennesker, der lever på kanten af, hvad der overhovedet er menneskeligt muligt. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel, og derfor har jeg meldt mig til at støtte landsindsamlingen. Jeg håber, at rigtig mange vil gøre det samme og melde sig som indsamlere, siger Irene Bruun Mortensen.

Man kan melde sig som indsamler søndag 28. maj og selv vælge en rute via hjemmesiden: www.indsamling.msf.dk.

Udlevering og aflevering af indsamlingsbøsser foregår i Føtex i Ølby-centeret. Indsamlingsbøsser og materiale kan afhentes fra kl. 10.00 og skal indleveres igen inden kl. 15.00.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk