11. december 2018
Direktør Jesper Blomberg - efterlyser ideer til gode, lokale oplevelser for turister og lokale.
Direktør Jesper Blomberg - efterlyser ideer til gode, lokale oplevelser for turister og lokale.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søg penge til den gode oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søg penge til den gode oplevelse
Stevns - 20. februar 2018 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sammenslutningen: Feriepartner Møn-Stevns - der lever af at udleje sommerhuse i de to lokalområder - har stiftet en såkaldt oplevelsespulje, hvor personer, foreninger eller lokale ildsjæle kan søge om tilskud til at iværksætte initiativer, der kan bidrage til at gøre et besøg til en god oplevelse.

Feriepartner Møn-Stevns vil uddele i alt 50.000 kroner i løbet af 2018. Når året er slut, uddeles der yderligere 150.000 kroner til de tre bedste projekter i hele Danmark. Denne uddeling - kaldet Feriepartnerprisen - er en samlet pris for alle landets 27 bureauer i Feriepartner-kæden. I alt støttes gode projekter med over en million kroner i 2018, hedder det i en pressemeddelelse.

Formålet med oplevelsespuljen er at støtte lokale ildsjæle, foreninger og lokalsamfund, som ønsker at udvikle oplevelser, der bl.a. henvender sig til områdets gæster:

- Det betyder naturligvis ikke, at oplevelsen eller begivenheden udelukkende skal være for turister, men at disse også skal være en del af målgruppen for den påtænkte oplevelse. På den måde får vi god sammenhæng mellem vores ambition om dels at være en aktiv del af lokalmiljøet samtidig med, at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og sommerhusejere, siger direktør Jesper Blomberg fra Feriepartner Møn-Stevns.

Den lokale uddeling finder sted i marts, mens den landsdækkende finale er henlagt til november. I finalen deltager de bedste lokale puljemodtagere fra alle landets Feriepartner-bureauer.

Som eksempler på initiativer, der kunne opnå støtte, peger Jesper Blomberg både på events og begivenheder og etablering af mere blivende faciliteter:

- En trampesti i vores skønne natur, en åben sportsaktivitet, hvor også gæstende turister kan deltage, en festival eller en hjemmeside, hvor besøgende kan komme i kontakt med lokale, kunne alt sammen være gode muligheder. Det vigtige for os er, at det er noget, der skaber værdi for både lokale og gæster, og som gør vores område til et endnu bedre sted at bo og holde ferie, siger Jesper Blomberg.

Fristen for at søge penge fra Oplevelsespuljen udløber torsdag 1. marts. Ansøgningsskema kan hentes på hjemmesiden: feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail oplevelsespulje@feriepartner.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk