19. november 2019
Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole løb sig til 22.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole løb sig til 22.000 kroner
Opdateret 19. juni 2019 kl. 12:47
Stevns - 18. juni 2019 kl. 14:31
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var stor tilslutning, da Stevns Friskole holdt åben friskole og blandt andet havde arrangeret sponsorløb, hvor skolens elever løb penge ind for hver kilometer, der blev løbet. Nogle løb langt - andre knap så langt, men i alt blev der løbet 22.000 kroner ind, som går ubeskåret til en investering i skolens legeplads.

- De yngste børn ønsker sig både et nyt gyngestativ, rutsjebane og et klatrestativ, og der bliver arbejdet på, at det står klar til august, lyder det fra skoleder Rasmus Englund.

Dagen startede med morgensang, hvor Dannebrogs 800-års fødselsdag blev markeret med en fortælling af skolelederen om slaget ved Lyndanisse, Estland i 2019, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen, og gav Valdemar Sejr sejren over esterne og hedenskabet.

Myten blev suppleret med historiske spor i korstogstiden og et bud på, hvordan Dannebrog egentlig blev til danernes flag.

Herefter stod den på sponsorløb på cykelstien mellem Rødvig og Lille Heddinge og en gåtur på den korte af kløverstierne i Rødvig By.

Fra klokken 10.30 var der kreative værksteder, loppemarked, åben scene med sang og musik, og syvende klasse serverede chili con carne i skolens store bålhytte.

Der var smil og en hyggelig stemning hele formiddagen, og det hele endte i torden og lynild, da et voldsomt tordenvejr trak ind fra havet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk