19. maj 2019
Skål på de første 10 år for Café Algade - og på en ny restaurant på Rødvig Havn næste år.                                                Foto: Henrik Fisker
Skål på de første 10 år for Café Algade - og på en ny restaurant på Rødvig Havn næste år. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skål på en ny café næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skål på en ny café næste år
Stevns - 12. december 2018 kl. 11:05
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Store Heddinge spærrede folk øjnene op, da der kort før jul 2008 åbnede en blankpudset café i de ydmyge lokaler, der tidligere har huset såvel en bank, en politistation som DAGBLADET's redaktion. Det havde sikkert været mere passende, hvis den franskinspirerede café havde ligget på Strøget i København - til en astronomisk højere husleje end på Algade i den stevnske købstad.

Mandag var der gået præcis 10 år siden åbningen i 2008 - og caféen ligger der endnu. I sig selv lidt af præstation, som ikke mange troede på for 10 år siden.

Jubilæet blev fejret med en reception. Det skete med en lind strøm af gæster, der kom forbi med blomster og hilsener.

- Det varmer utroligt at mærke opbakningen fra lokalsamfundet, så vi ved, at humlebien flyver endnu, siger Pia Damsgaard, der tog imod gæsterne sammen med sin mand: Manolis Hatzisavvas.

Bemærkningen med humlebien refererer til det gamle ordsprog om humlebien, der ud fra en videnskabelig betragtning ikke kan flyve. Den ved det bare ikke!

Næste år flyver humlebien videre, når det dansk-græske par åbner en ny café i Rødvig. Detaljerne ligger ikke helt klar endnu, men Pia Damsgaard og Manolis Hatzisavvas bekræfter, at de efter planerne i foråret 2019 rykker ind i den nu lukkede restaurant, der ligger ved siden af Lodshuset over for lystbådehavnen. Her vil de drive restaurant med ansat personale, mens de selv klarer arbejdet på Café Algade i Store Heddinge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk