24. oktober 2019
Trivsel er et fælles ansvar for alle i en forening. Det er man fuldt bevidst om hos AIK 65 Strøby Gymnastik, som har haft et samarbejde med DGI i den forgangne sæson for at booste trivslen. 	        Privatfoto
Trivsel er et fælles ansvar for alle i en forening. Det er man fuldt bevidst om hos AIK 65 Strøby Gymnastik, som har haft et samarbejde med DGI i den forgangne sæson for at booste trivslen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov træning for både børn og voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov træning for både børn og voksne
Stevns - 16. april 2019 kl. 15:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

AIK 65 Strøby Gymnastik har i løbet af den sæsonen valgt at sætte fokus på trivsel. I samarbejde med DGI er alle instruktører blevet uddannet i konceptet Boost trivsel.

Den 7. april afsluttede de 28 instruktører og hjælpere forløbet med en fælles kursusdag i Strøby Idrætscenter.

Formanden for AIK 65 Gymnastik Dorte Larsen siger i den sammenhæng:

- Foreningen har fokus på trivsel, fordi vi gerne vil sikre, at både børn og voksne har det sjovt til træning. Bestyrelsens motivationen for at uddanne alle instruktører og skabe trivsel er, at det skaber en god og attraktiv forening. Og trives både instruktører og medlemmer, bliver de samtidig gode ambassadører for foreningen.

Under uddannelsesforløbet har der været fokus på følgende elementer:

Når børnene og voksne trives, skabes et bedre træningsmiljø. Trivsel handler om, at børnene og de voksne har det godt og sjovt sammen på holdet, og at alle deltager aktivt. Det er centralt for et velfungerende hold.

God trivsel skaber gode resultater. Når vi arbejder med trivsel, betyder det ikke, at vi må gå på kompromis med dygtiggørelse af gymnasterne på holdet - tværtimod. Når der er god trivsel, er de idrætslige resultater også bedre.

Du skal hverken være pædagog eller psykolog - du skal være en god træner. Rollen som træner er ikke at løse alle mistrivselsproblemer hos gymnasterne. Trænerne skal skabe gode rammer og sikre, at børnene og de voksne har det sjovt og føler sig som en del af fællesskabet.

En forening med et godt fællesskab og fokus på trivsel er en attraktiv forening. Trivsel handler også om medlemstilvækst og fastholdelse af foreningens medlemmer.

- Trivsel er et fælles ansvar i foreningen, og i AIK 65 Strøby Gymnastik står vi sammen om trivsel, lyder det fra Dorte Larsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk