21. januar 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste skoledag med masser af skum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste skoledag med masser af skum
Stevns - 28. maj 2018 kl. 09:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns: Cirka 230 unge fra Stevnsskolerne (Folkeskolerne og Ungdomsdagskolen) samt friskolerne kom til den traditionelle fælles afslutning på deres skolegang. Det skete lige op til weekenden i fredags. Efter den ligeledes traditionelle afslutning på egne skoler blev eleverne afhentet i bus og kørt til Garderhøjen, hvor der var nogle timers fri leg.

Fra de første ankom og til busserne igen kørte eleverne hjem - til et par timers hvile, inden de skulle til de af forældrene arrangerede fester - var der fuld fart over feltet.

Afgangseleverne kender hinanden ganske godt på tværs af klasser og skoler, da de mødes i Ungecaféerne, til aktiviteter i Ungdomsskolen, i idrætsklubberne - og ikke mindst de sociale medier. Dette opleves i høj grad i de timer, de alle er samlet.

Der kæmpes i Sumobrydning, der prøves kræfter med rodeotyren, der bades og sejles, der danses - og der uddeles krammere. De unge som ikke frivilligt tager skumbad, får helt sikkert en "hjælpende" hånd af deres venner. Alt sammen i en festlig, glad, varm, venskabelig og ikke mindst tryg atmosfære - og specielt i år godt hjulpet af et fantastisk vejr.

- Det deltagende personale fra UngStevns vil gerne sige tak til afgangseleverne til en uforglemmelig eftermiddag - og mange dejlige oplevelser fra de forgange år, lyder det fra John Brok-Jørgensen, der er SSP-konsulent.

erni

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk