21. juli 2019
Aase Sørensen har haft besøg af ubudne gæster på Stevns Camping, og det er gået ud over flere end 25 gæsters fortelte, som er blevet sprættet med en skarp genstand i et serietyveri. Foto: Erik Nielsen
Aase Sørensen har haft besøg af ubudne gæster på Stevns Camping, og det er gået ud over flere end 25 gæsters fortelte, som er blevet sprættet med en skarp genstand i et serietyveri. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Serietyveri på campingplads - 25 fortelte sprættet op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serietyveri på campingplads - 25 fortelte sprættet op
Stevns - 03. september 2018 kl. 10:46
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enhver, der har ligget i telt, ved, hvordan en kraftig lynlås afgiver en temmelig høj lyd, hvis man i nattetimerne har trang til at besøge toiletbygningen.

Det må en tyveknægt(e), der har været på spil på Stevns Camping på Strandvejen ved Strøby, også have været klar over.

I hvert fald kan man konstatere, at der har været brugt kniv, og den eller de har skåret sig adgang til en hel del fortelte natten til fredag.

arrow Læs også: Campingplads-ejer: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

På den baggrund har vedkommende også efterladt sig et tydeligt spor, de steder, der har haft besøg, da plasticfacaderne i teltene er blevet skåret ud, og det har derefter været nemt at komme ud og ind ad teltene.

Indbrudstyverierne har fundet sted i tidsrummet torsdag aften klokken 22 og fredag morgen klokken 6.

Syv af dem er indtil videre anmeldt til politiet og fremgår af politiets døgnrapport, men campingpladsens ejer kan oplyse, at det drejer sig om langt flere, der har fået deres telte ødelagt, og at det tilsyneladende ikke er den første campingplads, der har været begået lignende tyverier.

- Det er gået ud over flere end 25 her på pladsen, men i langt de fleste tilfælde er der jo ikke forsvundet noget, da folk ikke rigtigt har noget liggende i forteltene, forklarer Aase Sørensen således over for DAGBLADET, og peger på, at det åbenbart er organiseret, da flere andre campingpladser på Sjælland tidligere har haft tyverier med samme fremgangsmåde.

De syv tilfælde, der er påført Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport, bliver beskrevet som serietyverier. Og i den første vogn er der stjålet en computer af mærket HP samt et par briller og en gps af mærket Garmin fra en uaflåst bil ved siden af forteltet.

I den næste er stjålet en skoletaske og en rygsæk.

Flere huller skåret i den tredje vogns fortelt, og på et græsareal uden for blev der fundet spor, der muligvis kunne stamme fra en trækvogn. Sporene førte hen til flere steder, hvor der var skåret hul i forteltet.

Her var der forsvundet en såkaldt DAB-radio af mærket Radionette.

Ligesom alle fortelte er gennemgået, så har tyvene også tjekket om bilerne er låst. I en bil, der blev fundet ulåst har de fjernet gps samt andet udstyr til gps'en.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge mandag 3. september

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk