4. december 2020
Nu kan babyerne atter få lov at synge med salmerne i kirken.
Nu kan babyerne atter få lov at synge med salmerne i kirken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Salmesang for babyer på coronavenlig vis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salmesang for babyer på coronavenlig vis
Stevns - 09. september 2020 kl. 17:42

Store Heddinge Sogn forsøgte sig i sommer med at genindføre babysalmesangen efter coronapausen, men valgte hurtigt at trække tilbuddet tilbage. Nu forsøger kirkefolket sig igen - denne gang med en række restriktioner i forhold til corona.

Der vil således kun blive plads til syv babyer i alderen to til syv måneder med hver én forælder på holdet, så alle kan sidde med passende afstand. Det er desuden et krav, at babyerne ikke kravler rundt i lokalet.

Der afsluttes med saft og snak, og forældrene skal selv medbringe et liggeunderlag eller yogamåtte.

Salmesangen foregår på tirsdagene 22. og 29. september samt 13., 20. og 27. oktober kl. 11-11.45 i Sankt Katharina Kirke. Tilmelding til organist Charlotte Muus Mogensen på tlf. 2441 9804 eller mail cmm@km.dk. Her bedes man oplyse navn på både mor / far og barn samt fødselsdato for babyen.

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Alle får svar om, hvorvidt de har fået plads eller er på venteliste. Kun deltagere, der er tilmeldt, kan deltage.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk