21. august 2019
Sabine Kleinhout tager spændene og ikke mindst intense fotos af situationer hun møder på sin vej. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Sabine Kleinhout tager spændene og ikke mindst intense fotos af situationer hun møder på sin vej. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sabine er skarp til at finde situationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sabine er skarp til at finde situationen
Stevns - 13. september 2018 kl. 14:15
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sabine Kleinhout tager nogle kunstnerisk inspirerede fotos, som man i øjeblikket kan opleve et udpluk af, hvis man kigger forbi Mediehuset på Nytorv 6 i Store Heddinge. Her udstiller hun sine værker frem til slutningen af september.

- Det jeg får mest ud af og har størst fornøjelse af at fotografere, det er landskaber og situationer, som pludselig opstår eller som jeg pludselig får øje for, siger tyskfødte Sabine Kleinhout, der er hollandsk gift.

Hun har øje for, hvornår det helt rigtige lys opstår.

- Det er ikke sådan, at jeg sidder i flere timer og venter med den helt rigtige opsætning. Men jeg kan se, når lyset hjælper et billede på vej, siger hun og foklarer, at hun også bruger redigeringsværktøjet Lightroom til efterfølgende at justere kontraster og lys.

Ind imellem bruger hun også et justerings-filter for at fortælle den historie, hun gerne vil med sit foto. Det ser man blandt andet på ét af to fotos, som er taget af en mor og hendes barn i Bruxelles.

Her er der lagt et sort-hvid-filter ind over portrættet af moren, som får trækkene i hendes ansigt til at fremstå mere markante.

Sabine Kleinhout begyndte rigtigt at få gang i fotograferingen, da den digitale tidsalder slog an, inden for kameraer.

- Jeg er autodidakt og det er en skøn hobby for mig. Hvis jeg ikke har mit kamera på mig, så føler jeg mig næsten nøgen, fortæller hun

Hun er også meget aktiv i Stevns Fotoklub, hvor hun er begejstret for alle snakke og diskussioner om sine egne og andres fotos.

- Det er meget givende, og det ville jeg ikke undvære. Det er en stor kilde til inspiration og komme videre med sine fotos, lyder det fra Sabine Kleinhout.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk