15. april 2021
Grundrids af en idrætshal i Rødvig, som arbejdsgruppen ser den.
gallery icon

Se billedserie

Grundrids af en idrætshal i Rødvig, som arbejdsgruppen ser den.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan skal hallen se ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan skal hallen se ud
Opdateret 13. februar 2016 kl. 06:59
Stevns - 11. februar 2016 kl. 13:41

Den nye idrætshal i Rødvig skal ifølge arbejdsgruppen have plads til håndbold, indendørs fodbold, badminton, volleyball, tennis, bordtennis og gymnastik. Der vil være mulighed for opdeling af hallen med en foldevæg i en større og en mindre afdeling - desuden tilskuerpladser, ribber, springgrav og klatrevæg. Rapporten opererer desuden med fire store omklædningsrum og to omklædningsrum til dommere - alle med badefaciliteter. Desuden skal der være mindst to depotrum - det ene stort med en høj og bred dør, skriver DAGBLADET Stevns torsdag.

arrow Læs også: S indstiller at penge overføres til Rødvig-hal

Ved siden idrætshallen afsættes fire rum til mødefaciliteter, heraf et stort rum egnet til socialt samvær. Desuden et mindre køkken i tilknytning til møderummene.

Arbejdsgruppen har beregnet, at en idrætshal vil kunne benyttes af omkring 1100 brugere om ugen. Heraf vil områdets foreninger stille med 750. Børneområdet kommer med cirka 120 brugere, Stevns Friskole med cirka 150 og oplysningsforbund mv. med cirka 100 brugere.

Der fremlægges to alternative størrelser for byggeriet: en standard koncepthal på 1215 kvadratmeter til 8,3 millioner kroner og en lidt større version på 1341 kvadratmeter til 9.175.000 kroner.

- Med indretning løber prisen op i 12-13 millioner kroner, som ligger inden for den ramme, som Kommunalbestyrelsen har afsat til Multihallen. Hertil skal lægges anskaffelse af grund, men hvis man vælger en kommunal grund, kan denne udgift jo spares, siger Freddie Larsen.

Her peger arbejdsgruppen på arealet lige ved siden af Multihuset som den foretrukne placering.

- Det var her, at Multihallen skulle ligge. Jorden ejes af kommunen, og placeringen er ideel tæt på både Multihuset, friskolen og boldbanerne. Men vi ved, at der er problemer med piloteringen af grunden, og derfor peger vi også på alternative placeringer. En mulighed kunne være grunden over for den gamle Rødvig Børnehave ved Skørpinge Mark eller ved Stigårds mark ved Korsnæbsvej. Men hvis man lægger hallen der, må man flytte boldbanerne med, og det kræver et større areal, siger Freddie Larsen.

arrow Politisk ros til arbejdsgruppe
11. februar 2016 kl. 16:52 Opdateret: kl. 12:18
arrow Rødvig lancerer sin ønskehal
11. februar 2016 kl. 12:13 Opdateret: kl. 12:13
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk