19. oktober 2019
Socialdemokratiets formand, Morten Kasper , mener, at det kan blive nødvendigt at sætte kommuneskatten op. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Socialdemokratiets formand, Morten Kasper , mener, at det kan blive nødvendigt at sætte kommuneskatten op. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-formand er klar til at hæve skatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-formand er klar til at hæve skatten
Opdateret 18. marts 2019 kl. 08:03
Stevns - 16. marts 2019 kl. 15:16
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der slipper ikke meget ud fra forhandlingerne i flertalsgruppen, som i disse uger drøfter, hvordan de skal håndtere den alvorlige økonomiske udfordring, som Stevns Kommune er havnet i. Men deltagerne i den socialdemokratiske generalforsamling torsdag aften fik måske et lille indblik i, hvilken vej vinden blæser, hvis det står til Kommunalbestyrelsens største parti.

Det skete under formandens beretning, hvor han også omtalte de økonomiske udfordringer:

- Som opposition kan man altid komme med urealistiske forslag til, hvordan vi løser problemerne. Det er ikke vejen frem. Jeg synes, at vores gruppe er med til at arbejde for at finde den bedst mulige løsning ud fra de midler, som vi har til rådighed. Men det er også en realitet, at får vi ikke snart øget vores indtægtsgrundlag i kommunen, så må skatten stige. Dette skal ikke ses som et nederlag, men som en nødvendig tilgang af midler for at sikre os alle en bedre velfærd. Især vores skoler, børnehaver og ældrepleje kunne godt få et ekstra løft, sagde Morten Kasper.

Ingen på generalforsamlingen kommenterede formandens tanker om skattestigning, men de flugter helt med tilsvarende udtalelser på den konservative generalforsamling i januar, hvor daværende formand Lasse Olsen advarede sit parti mod at gå med på »forslag fra Socialdemokratiet og Radikale« om at hæve kommuneskatten i et forsøg på at forbedre kommunens indtægter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk