28. november 2020
Linjeføringen for statsvejen ligger fast - den kommer mod syd, slog gruppeformand Steen S. Hansen fast på partiets generalforsamling. Foto: Henrik Fisker
Linjeføringen for statsvejen ligger fast - den kommer mod syd, slog gruppeformand Steen S. Hansen fast på partiets generalforsamling. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: Statsvejens linjeføring ligger fast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: Statsvejens linjeføring ligger fast
Stevns - 15. marts 2019 kl. 15:09
Af Henrik Fisker

Steen S. Hansen indledte sin politiske beretning til Socialdemokratiets generalforsamling torsdag aften i Frivillighedscentret i Hårlev med at sende en tak til regeringspartierne og Dansk Folkeparti.

arrow Læs også: To alternativer for statsvejen: nord eller syd for Hårlev

- De har indgået en trafikaftale, der afsætter 600 millioner kroner til en forbindelsesvej fra Stevns til Sydmotorvejen. Tak for det! Et valgoplæg, siger mange - men jeg kan berolige forsamlingen med, at det socialdemokratiske trafikoplæg også indeholder en statsvej til Stevns, sagde han.

Han kaldte det »fantastisk for Stevns«, at statsvejen nu omsider er kommet på investeringsplanen. Det giver »øget mobilitet, muligheder for erhvervslivet og udvikling langs vejen«, sagde han og forudså, at bilerne kører på vejen i 2028.

- Det er et projekt, som blev startet for mange år siden, og jeg har personligt været inde over den vej i 14 år. Nu er det lykkedes, og så er det sgu egentlig sjovt at være med i politik, sagde Steen S. Hansen.

Han slog fast, at linjeføringen ligger helt fast og opfordrede alle, der bliver berørt af vejen, til at følge processen tæt ved bl.a. at deltage i de to borgermøder, som vil blive holdt, før arbejdet går i gang.

- Jeg vil opfordre alle til at møde frem og komme med bidrag, så generne af den nye vej mindskes så meget som muligt. Det nytter ikke at brokke sig over linjeføringen, for den ligger fast, men vi er meget lydhøre over for argumenter om, hvordan vejen skal udformes konkret, sagde han.

arrow Sydlig statsvej aflaster kun trafikken gennem Køge lidt
18. september 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 13:11
arrow Delegation fra Stevns gik positiv fra møde med transportminister
26. august 2019 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55
arrow Minister grillet: Men ingen svar om sjællandske motorveje
20. august 2019 kl. 20:29 Opdateret: kl. 20:28
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk