13. december 2018
Birgitte Thrane Christiansen er helt indstillet på, at være formand for både motionister og de mere dedikerede roer blandt Roklubben Stevns? næsten 600 medlemmer. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Birgitte Thrane Christiansen er helt indstillet på, at være formand for både motionister og de mere dedikerede roer blandt Roklubben Stevns? næsten 600 medlemmer. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roklub fik kvindelig formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roklub fik kvindelig formand
Stevns - 14. marts 2018 kl. 05:44
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Afgangen har været planlagt igennem noget tid. Min opgave var at få dæmpet gemytterne, hvilket er lykkedes, ligesom målet om en ordentlig ungdomsafdeling er nået. Der er som sådan ingen dramatik ved afgangen, tværtimod, da vi nu kan fokusere på roningen, og de andre aktiviteter, der er i klubben, hvilket Birgitte bliver en super profil til at gennemføre, lyder det fra Klaus Kroll, da DAGBLADET kontakter den afgåede formand i Roklubben Stevns.

Den nye formand hedder Birgitte Thrane Christiansen. Hun er lærer på Hotherskolen og bor i Store Heddinge. Hun og hendes familie har været medlemmer i klubben igennem et par år.

Hendes søn Malthe er netop blevet optaget på Team Danmark-linjen, og han har derfor en rimelig stor chance for at havne i landsholdstrikoten allerede i år.

- Vi opholder os rigtigt meget i roklubben, så da Klaus Kroll sagde, at han gik af, så sagde jeg, hvorfor ikke? Og nu er jeg formand, siger hun.

Hun er helt indstillet på, at være formand for både motionister og de mere dedikerede roere blandt roklubben næsten 600 medlemmer.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Køge tirsdag 13. marts.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk