2. december 2020
Det lykkedes ikke torsdag aften at vælge bestyrelse, der vil påtage sig arbejdet med at finde en afløser for turbåden: Freia, der har forladt Rødvig Havn.
Det lykkedes ikke torsdag aften at vælge bestyrelse, der vil påtage sig arbejdet med at finde en afløser for turbåden: Freia, der har forladt Rødvig Havn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødvigs turbåd stødt på grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødvigs turbåd stødt på grund
Stevns - 22. april 2018 kl. 07:41
Af Henrik Fisker

Det gik ikke helt som ventet, da turismekonsulent Thor Nielsen på vegne af Stevns Turistforening torsdag aften holdt stiftende generalforsamling i den nye forening: Turbåden Stevns Klint. For nok mødte 10 båd- og turismeentusiaster op til mødet for at høre nærmere om planerne, men da der bagefter skulle vælges en bestyrelse, der kunne bære ideen videre, var der ikke en eneste, som meldte sig til arbejdet. Det skriver DAGBLADET Stevns lørdag.

arrow Læs også: Spritny turbåd til turister ved verdensarven

Dermed ser det umiddelbart ud, som om ideen om en turbåd er sunket til bunds endnu inden, at den blev søsat.

Ideen om en turbåd med hjemsted i Rødvig Havn opstod for et år siden, da Thor Nielsen tiltrådte som turismekonsulent. Dengang var interessen stor for en turbåd, som kan give lokale såvel som turister og andre besøgende mulighed for at opleve Stevns fra vandet. På opfordring fra flere lokale virksomheder og borgere afsøgte Thor Nielsen derfor bådmarkedet for en egnet turbåd, som han fandt flere mulige bud på. Den store interesse levede da også videre på et informationsmøde 6. marts, hvor 30 stærkt interesserede deltagere foreslog at etablere en forening.

Men da det kom til den stiftende generalforsamling, og der skulle vælges en bestyrelse, der kan fungere som juridisk enhed i forhold til at søge fondsmidler og hjælpe med drift og vedligeholdelse af båden, var interessen forduftet.

- Generalforsamling gik desværre ikke helt, som jeg havde håbet. Men jeg er ikke typen, som giver op. Jeg må tilbage i tænkeboksen igen og udtænke andre muligheder, siger turismekonsulent, Thor Nielsen.

Det er dog et åbent spørgsmål, om turbåden bliver en realitet. Uden en ansvarlig bestyrelse har foreningen ikke mange chancer. Selv om ingen ønskede at besidde en bestyrelsespost i foreningen Turbåden Stevns Klint, ytrede flere af deltagerne dog interesse for frivilligt at hjælpe med bl.a. maling, når en egnet turbåd finder vej til Rødvig Havn.

Thor Nielsen opfordrer alle båd- og turisme-entusiaster til at tage kontakt til ham, hvis man har lyst til at arbejde med bådprojektet på den ene eller anden måde. Interesserede kan kontakte ham på thor@stevnserhvervsraad.dk eller tlf. 21 38 38 01.

arrow Ny turbåd på vej til Rødvig Havn
05. januar 2020 kl. 07:09 Opdateret: kl. 18:38
arrow Nyt forsøg på turbåd i Rødvig
19. juni 2019 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
arrow Satser på turbåd til 40 gæster ved Klinten
05. februar 2018 kl. 13:11 Opdateret: kl. 13:11
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk