15. april 2021
Sådan kan Rødvigs idrætshal komme til at se ud, hvis et prospekt fra Dansk Halbyggeri bliver vedtaget.
gallery icon

Se billedserie

Sådan kan Rødvigs idrætshal komme til at se ud, hvis et prospekt fra Dansk Halbyggeri bliver vedtaget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødvig lancerer sin ønskehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødvig lancerer sin ønskehal
Stevns - 11. februar 2016 kl. 12:13
Af Henrik Fisker

Tirsdag eftermiddag havde arbejdsgruppen for en idrætshal i Rødvig foretræde i Natur-, Fritids- og Kulturudvalget (NFK) for at præsentere resultatet af tre måneders arbejde. En rapport, der dokumenterer behovet for at opføre en kommunal hal i Rødvig-området efter, at planerne om Multihallen nu endegyldigt er begravet på grund af manglende finansiering. Det skriver DAGBLADET Stevns torsdag.

arrow Læs også: S indstiller at penge overføres til Rødvig-hal

Det vigtigste argument for at bygge en idrætshal bygger på det faktum, at Stevns Kommune har solgt Boestoftehallen til Gymnastikefterskolen Stevns. I salgsaftalen indgår en aftale om, at områdets foreninger kan benytte hallen i en overgangsperiode, men den udløber med sæsonen 2018-19.

- Det betyder, at Sydstevns om lidt over tre år ikke har nogen hal, men er henvist til at benytte kommunens øvrige haller. Her har vi undersøgt, at alle haller i Stevns Kommune allerede i dag er næsten fuldt booket. Strøby Idrætscenter oplyser, at hallen dér udnyttes 100 procent. Og fritids- og kulturkoordinator i Stevns Kommune oplyser, at alle haller i praksis er fuldt udnyttet mellem kl. 15 og 22, siger Freddie Larsen, der er formand for Rødvig Borgerforening og ét af de seks medlemmer af arbejdsgruppen.

Han mener, at det er et argument, som bør gøre indtryk på politikerne:

- Jeg har jo hørt borgmesteren sige flere gange, at pengene fra Multihallen skal blive i Rødvig. Det gentog han på et møde med arbejdsgruppen omkring juletid, og det har vi skrevet i mødereferatet og sendt til ham. Så jeg er fortrøstningsfuld, siger Freddie Larsen.

arrow Politisk ros til arbejdsgruppe
11. februar 2016 kl. 16:52 Opdateret: kl. 12:18
arrow Sådan skal hallen se ud
11. februar 2016 kl. 13:41 Opdateret: kl. 06:59
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk