28. oktober 2020
Revydirektør Jeanette Larsen og hendes mand Michael Møller Larsen ved premieren på Rødvig Revyen 2019. Det er endnu uklart, om der bliver en sæson i 2020. Foto: Jesper From
Revydirektør Jeanette Larsen og hendes mand Michael Møller Larsen ved premieren på Rødvig Revyen 2019. Det er endnu uklart, om der bliver en sæson i 2020. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødvig Revyen på pinebænken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødvig Revyen på pinebænken
Stevns - 18. april 2020 kl. 07:39
Af Henrik Fisker

Mens det ene arrangement efter det andet i den kommende sommer aflyses som følge af coronakrisen, holder direktør Jeanette Larsen fra Rødvig Revyen stadig vejret. Uvisheden fik hende i denne uge til at lægge et opslag på revyens hjemmeside, hvor hun appellerer til revygæsternes tålmodighed lidt endnu.

- Vi står i en fastlåst situation, hvor vi ikke kender betingelserne. Vi ved, at forbuddet mod at samles mere end 10 personer løber til 10. maj, men hvad sker der så derefter? Vi har blot hørt statsministeren sige, at større forsamlinger ikke er tilladt frem til udgangen af august, men vi mangler stadig at få præciseret, hvor mange mennesker der er tale om, siger Jeanette Larsen.

Hun efterlyser således svar på, om op til 216 tilskuere - i tilfælde af fuldt hus - plus revyens egne folk er en »større forsamling«.

Hertil kommer et muligt afstandskrav, som kan betyde, at der kun må lukkes væsentligt færre tilskuere ind.

- Hvis de skal sidde med to meters afstand, og der f.eks. kun må sidde 50 i salen, hænger det ikke sammen økonomisk. Men det ved vi heller ikke noget om på nuværende tidspunkt, siger Jeanette Larsen.

Hun tilføjer, at Rødvig Revyen deler uvished og skæbne med en række andre kulturelle arrangementer i sommer.

- Alle Danmarks 21 revyer sidder lige nu i en situation, hvor årets revysæsons skæbne ikke kan afgøres. Vi træffer selv afgørelsen, om vi skal gennemføre, når vi får besked fra myndighederne. Men det er klart, at vi vil skele til, hvordan de andre revyer griber sagen an, siger hun.

Jeanette Larsen tilføjer, at der også er en anden faktor, der spiller ind i overvejelserne.

- Selv om vi skulle få lov af myndighederne til at gennemføre revyen, er det ikke givet, at vi kan sælge billetter. Lige nu er mange mennesker lidt tilbageholdende og frygter, hvad situationen udvikler sig til, siger revydirektøren, der sidste år kun solgte omkring halvdelen af de udbudte billetter til Rødvig Revyen.

Klar til premiere
Forberedelserne til årets sommerrevy i Rødvig er i øvrigt langt fremme. Jeanette Larsen oplyser, at de enkelte numre er udvalgt, ligesom skuespillerholdet blev præsenteret tilbage i oktober sidste år.

På hjemmesiden er billetsalget i fuld gang. Der er programsat forpremiere mandag 22. juni, premiere onsdag 24. juni og dernæst 14 forestillinger frem til søndag 25. juli.

Jeanette Larsen understreger, at ikke blot Rødvig Revyen, men også de lokale restauranter og overnatningssteder krydser fingre for, at det lykkes at gennemføre revyen. Derfor opfordrer hun publikum til at være tålmodige, indtil der kan gives en klar tilbagemelding.

- Vi håber fortsat på jeres opbakning, da alle landets revyer nu mere end nogensinde har brug for jeres støtte, så denne vigtige del af vores kultur også kan bevares i årene fremover, siger hun.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk