26. maj 2019
De stridende parter i kampen om at opføre revy på Kulturhuset Harmonien i Rødvig, da der tirsdag aften var generaforsamling i støtteforeningen De Gule Trøjer. Forrest Stuart Goodstein, der sidder ved siden af Jeanette Larsen. Bag ved dem kan man se Max Hansen og Tom Bang Hansen med siden til. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

De stridende parter i kampen om at opføre revy på Kulturhuset Harmonien i Rødvig, da der tirsdag aften var generaforsamling i støtteforeningen De Gule Trøjer. Forrest Stuart Goodstein, der sidder ved siden af Jeanette Larsen. Bag ved dem kan man se Max Hansen og Tom Bang Hansen med siden til. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revyperler udsat for kupforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revyperler udsat for kupforsøg
Stevns - 24. oktober 2018 kl. 13:07
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Revyperler: Både den tidligere revydirektør Tom Bang Hansen og den nuværende revydirektør Jeanette Larsen - med hendes selskab Østsjællandsk Kulturforsyning i ryggen - har lagt billet ind på at opføre professionel revy på Kulturhuset Harmonien i Rødvig i 2019.

arrow Læs også: Tom Bang accepterer beslutning om revy

Over for DAGBLADET beskylder begge parter nu hinanden for kupforsøg.

- Vi har en løbende skriftlig aftale med Harmonien, som vi evaluerer mundtligt hvert år. Vores kunstneriske leder, Max Hansen, har hele sommeren sagt, at han havde noget andet på tapetet, og han ville gerne have en klar melding, om der blev revy næste år. Det kunne vi ikke give ham på det tidspunkt, og en lille måneds tid efter revyen var slut fritstillede vi Max Hansen. Dagen efter henvendte Tom Bang Hansen sig til mig og sagde, at han var interesseret i at lave en revy på Kulturhuset Harmonien i Rødvig sammen med Max Hansen. Det kan vi kun tage som et forsøg på at kuppe Revyperler og revy i Rødvig, siger Jeanette Larsen.

Jeanette Larsen har i stedet for Max Hansen engageret sin hidtidige kapelmester Stuart Goodstein som ny kunstnerisk leder.

Tom Bang Hansen har en anden udlægning af sagen. Han mener, at han kun er trådt til som en hjælp for at sikre, at der overhovedet bliver revy i Rødvig næste år.

- Min oplevelse er, at Jeanette og Stuart er ved at kuppe Max Hansen som revyens kunstneriske ankermand og afskibe de gule trøjer. På den baggrund har jeg for tre uger siden rettet henvendelse til Max Hansen og efterfølgende Harmonien. Tager jeg fejl, så er der ikke brug for min hjælp, siger han.

Nu er det så op til restauratør og forpagter af Kulturhuset Harmonien, Harry Böckmann, at vælge mellem de to bejlere til at lave revy på Harmonien i 2019.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge onsdag 24. oktober

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Fra revy på scenen til drama i kulissen
25. oktober 2018 kl. 13:11 Opdateret: kl. 13:11
arrow Frivillige revyhjælpere vil ikke tages som gidsler
24. oktober 2018 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk