23. oktober 2018
Henrik Fisker fylder 60 år søndag 19. november. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Henrik Fisker fylder 60 år søndag 19. november. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktionen rundt med Fisker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktionen rundt med Fisker
Stevns - 12. november 2017 kl. 14:19
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henrik Fisker bor ikke på Stevns. Han har boet i Herfølge sammen med sin Hanne siden 1991. Alligevel har de begge tilbragt en stor del af deres vågne tid på halvøen igennem snart 20 år. Henrik som journalist på DAGBLADET's redaktion i Store Heddinge og hustruen som lærer på købstadens skole.

På kommunalvalg-aftenen for fire år siden sang hele Hårlevhallen fødselsdagssang for Henrik Fisker tirsdag 19. november 2013. Det var kommunaldirektør Per Røner, der satte forsamlingen i gang med at synge på denne demokratiets festdag, der faldt sammen med Fiskers fødselsdag. I 2017 falder fødselsdagen på en søndag - to dage inden kommunalvalget, så han får ikke en hel hal til at synge for sig denne gang. Til gengæld kan han glæde sig til at fejre sin 60 års-fødselsdag sammen med familie og gode venner.

Sjællandske Medier inviterer til reception for Henrik Fisker. Det sker dog ikke før mandag 11. december på grund af valget. Mød op klokken 13.30-15.30 i Mediehuset på adressen Nytorv 6 i Store Heddinge.

Læs portrættet af den mangeårige journalist på Stevns i DAGBLADET Stevns lørdag - kom redaktionen rundt med Henrik Fisker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk