17. januar 2021
Teatret Svalegangen kommer til Snurretoppen tirsdag 2. februar med forestillingen: »En lille smule ubehag«, der er en humoristisk beskrivelse af livet med prostatakræft. Pressefoto
Teatret Svalegangen kommer til Snurretoppen tirsdag 2. februar med forestillingen: »En lille smule ubehag«, der er en humoristisk beskrivelse af livet med prostatakræft. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Propa vil vise teaterforestilling for kræftramte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Propa vil vise teaterforestilling for kræftramte
Stevns - 06. januar 2021 kl. 06:52

Foreningen Propa - der arbejder for de cirka 40.000 mænd i Danmark, der lider af prostatakræft - har indgået et samarbejde med Stevns Teaterforening. Propa opfordrer sine medlemmer og andre interesserede til at købe billet til teaterforeningens næste forestilling, der efter planen opføres i Snurretoppen tirsdag 2. februar kl. 19.30.

Her kommer Teatret Svalegangen med forestillingen: En lille smule ubehag, der tager emner op, som mænd »normalt ikke vil tale om«. Vi lukker os inde og lader som om, at vi er stærke og kan klare os selv, hedder det i oplægget til teaterstykket.

- Det vigtigste er at bevare et godt humør og troen på, at det går fint, og at man kan leve i rigtig mange år med prostatakræft og sandsynligvis dø af noget helt andet, siger Svend Erik Bodi, der er formand for Propa Østsjælland og kendt for sin åbenhed omkring sine personlige livtag med prostatakræften.

Billetter til teaterforestillingen kan købes via Stevns Teaterforening på webadressen: www.stevns-teater.dk. Hvis forestillingen bliver aflyst som følge af coronarestriktioner, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk