30. oktober 2020
Det går planmæssigt fremad med arbejdet for opførelsen af Sydstevnshallen. Der er dog en del Facebook-brugere, der i en meningsmåling mener, at hallen har fået et forkert navn. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Det går planmæssigt fremad med arbejdet for opførelsen af Sydstevnshallen. Der er dog en del Facebook-brugere, der i en meningsmåling mener, at hallen har fået et forkert navn. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privat afstemning om hal-navn i Rødvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privat afstemning om hal-navn i Rødvig
Stevns - 03. maj 2018 kl. 13:36
Af Erik Nielsen

Leo Nielsen fra Rødvig har lavet en afstemning på flere Facebook-grupper samtidig med, at han har oprettet en gruppe, hvor han opfordrer til at blive medlem af Rødvighallens Venner, som indtil videre har fået 158 medlemmer.

arrow Læs også: Skiltet med halnavn i Rødvig ændret - debatten lever

Hvad skal hallen hedde spørger Leo Nielsen i sin meningsmåling med henvisning til den nye hal i Rødvig. På nuværende tidspunkt viser de en klar overvægt af Faceook-brugere, som mener, at hallen skal hedde: Rødvighallen. 226 mener dags dato således i gruppen Politik og debat i Stevns Kommune, at hallen skal hedde dette, mens 16 har stemt på Sydstevnshallen.

Og hvorfor har Leo Nielsen så gjort det, når Stevns Kommune allerede har besluttet sig for, hvad hallen skal hedde?

- Indledningsvis vil jeg slå fast, at jeg synes Rødvig Borgerforening og arbejdsgruppen har ydet et fantastisk stykke arbejde med at få en hal i Rødvig. Det er flot arbejde. Tusind tak til disse for det kæmpe arbejde, de har lagt i dette. Jeg har dog talt med mange mennesker, der, ligesom jeg, synes, at navnet på hallen ikke stemmer overens med den rigtige virkelighed, siger Leo Nielsen til DAGBLADET.

Han er ganske enig i, at hallen ikke kun er for borgerne i Rødvig, men for alle på Stevns.

- I folkemunde vil den dog fremadrettet kun blive betegnet som Rødvighallen, qua den ligger i Rødvig. Jeg har udelukkende oprettet denne meningsmåling for at få borgernes synspunkt på navnet, idet jeg føler, at der på vedtagelses-tidspunktet burde være taget en anden holdning. Det var på dagsordenen, at der i stedet skulle laves en navnekonkurrence, som oftest er en god måde at høre borgernes mening på. Hverken arbejdsgruppen inklusiv borgerforeningens repræsentanter eller politikere ønskede en konkurrence eller at høre borgernes mening, og det er her kæden springer af. Jeg og rigtigt mange andre glæder os til hallen, jeg håber dog, den kan blive omdøbt til Rødvighallen, lyder det fra Leo Nielsen.

arrow Rødvig Borgerforening: Tak til det politiske flertal
25. august 2018 kl. 13:36 Opdateret: kl. 22:48
arrow Få protesterede mod halnavnet
25. august 2018 kl. 10:49 Opdateret: kl. 22:49
arrow Video og billeder: Da Rødvig omsider fik sin hal
25. august 2018 kl. 07:39 Opdateret: kl. 22:57
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk