31. juli 2021
Både helårs- og gæstepladser bliver lidt dyrere i den nye sejlersæson, hvis man skal fortøjre i havnene i Rødvig. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Både helårs- og gæstepladser bliver lidt dyrere i den nye sejlersæson, hvis man skal fortøjre i havnene i Rødvig. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Priserne på havne- og gæstepladser stiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Priserne på havne- og gæstepladser stiger
Stevns - 22. februar 2021 kl. 05:42
Af Erik Nielsen

Bestyrelsen for havnen i Rødvig har besluttet, at prisen på havnepladserne skal reguleres med fire procent for den kommende sæson, og det har det politiske fagudvalg i Stevns Kommune nu nikket godkendende til.

Det er ligeledes besluttet, at taksterne på gæsteovernatninger skal stige med 10 kroner for alle størrelser. Samtidigt er det blevet besluttet, at det bliver gratis at tage bad, da de fleste har betalingskort, og systemet med brug af fem-kroner bliver for vanskeligt.

Priserne på havnepladserne er reguleret efter bredde og længde af fartøjerne. Det vil sige, at de billigste pladser i havnebassinet stiger fra 1.721 kroner til 1.790 kroner om året. De dyreste pladser stiger fra 11.722 kroner til 12.190 kroner.

Gæstepriserne vil med prisstigningen betales per døgn, og de vil i 2021 stige til 160 kroner for både på op til 10 meter; 200 kroner mellem 10 og 15 meter; 300 kroner mellem 15 og 20 meter samt 360 kroner for både mellem 20 og 30 meter.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk