23. januar 2021
Erhvervsprisen fra Hårlev Borger- og Erhvervsforening gik til Jesper Ladager fra Ladager Automobiler på Køgevej. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Erhvervsprisen fra Hårlev Borger- og Erhvervsforening gik til Jesper Ladager fra Ladager Automobiler på Køgevej. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Priser til årets borger og virksomhed uddelt uden publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Priser til årets borger og virksomhed uddelt uden publikum
Opdateret 27. november 2020 kl. 09:12
Stevns - 26. november 2020 kl. 17:05

I forbindelse med Hårlev Borger- og Erhvervsforenings seneste bestyrelsesmøde havde bestryelsesmedlemmerne inviteret et par gæster, som henholdsvis var udset til at modtage henholdsvis foreningens erhvervspris og borgerpris.

Normalt foregår prisoverreækkelse i fuld offentlighed ved HBE's generalforsamling, men den har bestyrelsen valgt at springe over i år på grund af corona-krisen og de restriktioner, der er forbundet hermed.

her lidt info omkring Erhvervspris og Borgerpris i HBE

Den næstkommende generalforsamling er derfor 18. marts 2021.

- Vi valgte så at uddele vores priser i forbindelse med et bestyrelsesmøde, da prismodtagerne selvfølgelig ikke skal snydes for æren, lyder det fra formand Johnny Andersen.

Borgerprisen gik således til Hans Andersen fra Solbakkevej i Hårlev.

- Hans er en meget hjælpsom person i byen, og han har bakket op om HBE siden starten. Hans har hele sit arbejdsliv været på Østbanen, så han er en kendt person i byen, begrunder formanden i forhold til valget af Hans Andersen som modtager af HBE's borgerpris.

Erhvervsprisen gik til Jesper Ladager fra Ladager Automobiler på Køgevej.

- Jesper er også et bysbarn, som har en stor kærlighed til biler. Han startede med brugtbilsalg og for få år siden, købte han så det meget gamle autoværksted på hjørnet af Køgevej og Bygaden i Hårlev. Det blevsat godt i stand, så vi idag har en flot bilforretning i byen. Jesper er heller ikke bleg for at give et nap med i HBE, når hans tid tillader det, forklarer Johnny Andersen om valget af Jesper Ladager som prismodtager.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk