4. august 2020
Den nye bestyrelse for Store Heddinge Rotary Klub består af Axel Mølgaard Andersen, Martin Denni Nielsen, Jesper Karlshøj-Andersen, Gert Nielsen, præsident René Kristensen og Jan Hansen.
Den nye bestyrelse for Store Heddinge Rotary Klub består af Axel Mølgaard Andersen, Martin Denni Nielsen, Jesper Karlshøj-Andersen, Gert Nielsen, præsident René Kristensen og Jan Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præsidentskifte i Rotary-klubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præsidentskifte i Rotary-klubben
Stevns - 10. juli 2020 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store Heddinge Rotary Klub har skiftet præsident ved en højtidelighed på Traktørstedet Højeruplund.

Den afgående præsident: gårdejer Kjeld Bjerg Nielsen, glædede sig i sin beretning over god tilslutning til møderne, hvor mange interessante foredrag på Hotel Stevns og lige så interessante udemøder hos erhvervsvirksomheder har bidraget til at opretholde et præg af »miniuniversitet« - fra Smede- og Maskinværkstedet på Vindspinderivej i Strøby med dets egen udvikling af spændende specialmaskiner, over Danish Agro, et foredrag om, hvad droner kan bruges til, til Vattenfalls arbejde på den danske del af Kriegers Flak.

Fire ugemøder måtte aflyses, da corona lukkede Danmark ned. Men takket være medlem Gert Nielsens forslag om - og store arbejde med - virtuelle møder lykkedes det at gennemføre de næste fire ugemøder med medlemmerne siddende hjemme. Perspektivrigt, mente præsidenten, selv om det sociale samvær er at foretrække.

Ungdomsudvekslingen er en kerneaktivitet for Store Heddinge Rotary Klub. Pedro fra Brasilien nåede at bo hos tre værtsfamilier, men ikke så længe hos den sidste, fordi han måtte hjem i utide, ligesom danske Nina, der var udsendt af klubben til Argentina, desværre måtte afbryde sit ophold dér og rejse hjem før tid.

Rotary International har indstillet udvekslingsprogrammet helt i det kommende år på grund af corona.

Klubben har i årets køb mistet to markante medlemmer. Det er tidligere gårdejer Niels Tage Hansen, Møllehøj, der har været medlem siden 1972, og Boesdal-pyramidens skaber: rådgivende civilingeniør Sigurd Brandt, der har været medlem siden 1968.

Efter beretningen overrakte præsidenten kæden til sin efterfølger for det nye Rotary-år: elinstallatør og indehaver af Stevns El Service A/S René Kristensen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk