23. november 2020
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet jagtede stjålet bil - to mænd forsvandt ud i mørket til fods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet jagtede stjålet bil - to mænd forsvandt ud i mørket til fods
Stevns - 19. oktober 2020 kl. 12:49
Af Erik Nielsen

Natten til søndag ønskede en hundepatrulje at kontrollere en personbil, som kørte ad Vedskøllevej mod øst. Det skete omkring klokken 01.22.

Føreren af bilen ønskede dog ikke at standse og satte hastigheden op for at køre fra politiet.

I mellemtiden havde patruljen fået klarlagt, at der var tale om en stjålet bil fra Skrænten, Strøby, hvor nogen ubemærket havde stjålet bilnøglerne fra husets entre og efterfølgende stjålet selve bilen på et tidspunkt om natten mellem den 11. og 12. oktober.

Hundepatruljen kørte efter bilen ad blandt andet Grubbesholmvej og Skovbovej indtil Himlingøje Bygade, hvor bilen blev efterladt. Fra bilen løb to personer, hvoraf den ene iført sort hættetrøje med hvid skrift løb ad Bregnevej mod nord.

Trods eftersøgning med politihundene lykkedes det ikke at finde nogen af de to personer, der løb væk fra den stjålne bil. Bilen blev undersøgt for eventuelle tekniske spor og blev senere på natten afhentet ved ejerens foranstaltning.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket nogen flygte væk i Himlingøje klokken cirka 01.30 natten til søndag. Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk