18. september 2021
Modelfoto: Thomas Olsen
Modelfoto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet: Stribe af tyverier fra biler er ikke en del af en tendens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Politiet: Stribe af tyverier fra biler er ikke en del af en tendens
Opdateret 05. august 2021 kl. 12:13
Stevns - 05. august 2021 kl. 12:09
Af Erik Nielsen

- Vi efterforsker selvfølgelig den slags tyverier, men jeg bliver også nødt til at sige, at det er meget sjældent, at vi får nogle observationer eller signalementer, der kan bruges til at lokalisere en gerningsmand eller gerningsmænd, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi, da sn.dk spørger ind til den håndfuld af tyverier fra personbiler, der har fundet sted på Stevns onsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Tyveri fra parkeret bil i Rødvig

De tre af tyverierne er ifølge Martin Bjerregaard foregået på Koldkrigsmuseum Stevnsforts parkeringsplads ved Korsnæbsvej uden for Rødvig, mens der er anmeldt ét tyveri fra henholdsvis Boesdalvej i Rødvig og Præstemarksvej i Strøby.

- Jeg vil ikke sige, at det er en tendens, og at vi har set mange biltyverier i år. Tidligere på sommeren fik vi en stribe anmeldelser om tyverier fra biler, der holdt ved kalkgraven ved Karlstrup samt i Solrød. Men ellers har det været mere sporadisk, lyder det fra Martin Bjerregaard fra politiet kommunikationsenhed.

Brug bagagerummet

Han opfordrer til, at man altid tænker sig om i forhold til, hvad man lader ligge i sin bil. Og hvis man lader noget ligge, så læg det, så det ikke er synligt udefra - eksempelvis i bilens bagagerum.

- Mange gange er skaderne ved indbruddet i bilen større en det udbytte tyven får med sig. Og det er altid et stort besvær bagefter, især hvis man er på ferie og skal til at rode med forsikringspapirer og booke tider hos en lokal mekaniker. Derfor handler det også om at gøre det så besværligt for tyven som muligt, så man helt undgår et indbrud i bilen, forklarer Martin Bjerregaard.

arrow Stribe af tyverier fra personbiler
05. august 2021 kl. 09:39 Opdateret: kl. 10:27
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk