17. december 2018
Bilen med den 60-årige mand ombord er faldet de omkring 35 meter fra klintekanten og ramte stranden neden for den gamle kirke i Højerup. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Bilen med den 60-årige mand ombord er faldet de omkring 35 meter fra klintekanten og ramte stranden neden for den gamle kirke i Højerup. Foto: Henrik Fisker
Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi: Styrt ved Stevns Klint var en ulykkelig hændelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi: Styrt ved Stevns Klint var en ulykkelig hændelse
Opdateret 14. marts 2018 kl. 15:35
Stevns - 14. marts 2018 kl. 12:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har afsluttet efterforskningen af den ulykke, der kostede en 60-årig mand fra Næstved-egnen livet, da hans bil kørte ud over klintekanten umiddelbart syd for den gamle kirke i Højerup.

arrow Læs også: Styrt ved Stevns Klint koster en mand livet

»Politiets undersøgelser viste, at der var tale om en ulykkelig hændelse og ikke noget kriminelt«, hedder det i politiets døgnrapport.

Bilen blev tirsdag morgen fundet med alle fire hjul i vejret i strandkanten af en kondiløber, der straks slog alarm fra Stevns Museum. Politi og redningsmandskab fandt den 60-årige siddende inde i bilen, og han blev kort efter erklæret død af en retsmediciner. Det er uvist, hvornår manden har kørt bilen ud over klintekanten, men da motoren var helt kold, da bilen blev fundet, kan det tyde på, at ulykken er sket allerede mandag aften eller tidligt tirsdag morgen.

De pårørende til den dræbte mand blev underrettet først på eftermiddagen tirsdag.

Tilbage står arbejdet med at fjerne bilvraget fra strandkanten. Det ventes at ske ad søvejen, og opgaven er lagt i hænderne på Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, da bilen og manden var hjemmehørende i denne politikreds.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk