11. juli 2020
Claus Pedersen vil gerne være noget for lokalsamfundet. Det var blandt andet  også derfor, at han for nylig indgik samarbejdsaftale med Rødvig Revyen Revyperler. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Claus Pedersen vil gerne være noget for lokalsamfundet. Det var blandt andet også derfor, at han for nylig indgik samarbejdsaftale med Rødvig Revyen Revyperler. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pendler fra Fyn til Stevns for at åbne mere op til lokalsamfundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pendler fra Fyn til Stevns for at åbne mere op til lokalsamfundet
Stevns - 13. oktober 2019 kl. 09:52
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprindeligt er han fra Havdrup mellem Køge og Roskilde. Men nu bor han med sin hustru og datter på Fyn.

Claus Pedersen er ny direktør på Konference & Hotel Klinten, og siden juni har den imødekommende mand således været hoteldirektør i Rødvig, hvor han pendler til og overnatter på et af sine egne værelser på hotellet flere gange hver uge for at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Har du planer om at flytter hertil med tiden?

- Det er ikke lige med det første, at det sker. Men jeg er forelsket i området, så det er mere spørgsmålet om familien er etableret på Fyn, hvor min kone også har et lederjob på et hotel i Odense end noget andet. Så indtil videre fungerer det helt fint med at køre herover og overnatte, hvis jeg ikke hjem, som Claus Pedersen siger til DAGBLADET, da avisen møder ham på arbejdsadressen på Søndervej i Rødvig.

Lokale aftaler
Udsigten fra hotellet er fantastisk. Ned over fiskerihavnen til den ene side og Faxe Bugt og stranden til den anden.

Forleden fortalte vi her i spalterne, at den nye hoteldirektør som noget af det første, siden han startede, har indgået et samarbejde med Rødvig Revyen Revyperler.

Claus Pedersen tror ganske enkelt på en symbiose, hvor begge parter kan give hinanden noget, og han vil rigtig gerne være en aktiv medspiller i lokalområdet.

- Vi vil gerne være kærester med alle'. som han siger.

Den nye direktør, har henover sommeren fået et bedre kendskab til sit nye lokale arbejdsområde, Stevns, og hans første indtryk har været positive.

- Her er så mange gode historier, en stor vilje og opbakning fra lokalsamfundet og mange frivillige ildsjæle, som rigtig gerne vil noget mere. Der er så meget i pipeline hernede til, at det kunne blive noget stort, lyder det fra Claus Pedersen, som gerne vil være med til at gøre det HK-ejede konferencehotel til en mere synlig og aktiv spiller i lokalområdet.

Personligt husker han, at han i barndommen, hvor han voksede op i Havdrup mellem Køge og Roskilde ofte kom til Stevns for at spille fodbold.

- Det var mest Strøby, men jeg kan huske, at vi kørte ude langs med kysten. Og det gør jeg også nu, når jeg skal herned til Rødvig. Det får nogle rigtig gode minder frem, som Claus Pedersen siger.

Fester og turister
Kursusejendommen HK Klinten blev indviet i 1981 og har siden fungeret som kursusejendom og konferencecenter. Siden 1981 er der blevet bygget til og udvidet, senest for tre år siden, hvor alle værelser og mødelokaler blev renoveret og nye altaner og terrasser blev bygget til.

- Vi har en helt unik beliggenhed, og vi vil gerne være med i folks overvejelser, når de skal holde fest eller gerne vil ud og spise på restaurant, siger den nytiltrådte direktør.

Selvom Klintens fokusområde fortsat vil være på konferencedelen, kan huset også rumme de andre begivenheder - og der er også plads til flere turister.

- Selvom vi ikke gjorde noget for det, så oplevede vi i sommer en belægning på 60 procent i juli måned. Til sammenligning var tallet i samme periode sidste år 35 procent. Det er rart med en periode med glade turister, der skal have service på en helt anden måde end vores konferencegæster. Og jeg tror på, at vi kan brede turistsæsonen ud, forklarer Claus Pedersen, der var ansat som hotel- og konferencesalgschef på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia før han kom til Rødvig.

Lad bilen op
Klintens nye direktør er dog også blevet opmærksom på stedets udfordringer:

- Dels er vores menukort begrænset med dagens treretters menu, og ofte er folk i tvivl om, hvorvidt vi åbent. De forhold skal vi have kigget på, og så skal vi have fortalt meget mere om der her fantastiske sted, siger hoteldirektøren, der stadig nyder indgangsporten til Rødvig.

- Når jeg kommer kørende ad Rødvigvej op over bakken om morgenen og kan kigge lige ned på solopgangen over byen og havet. Det er et smukt syn, siger han.

Klinten Konference og Hotel arbejder for øvrigt på - som de første i Rødvig - at få ladestandere til elbiler.

To styk er under etablering, og de forventes at kunne blive taget i brug meget snart.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk