25. maj 2019
Privatfoto
Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Paraløb - Tour de Stevns for kørestole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paraløb - Tour de Stevns for kørestole
Stevns - 07. september 2018 kl. 15:00
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom og vær med til at sætte Stevns på verdenskortet. Sådan lyder det fra arrangøren Para-løb- Tour de Stevns, inden søndagens store løb med start på Nytorv i Store Heddinge.

Det er Danske Handicaporganisationer Stevns, der står bag. De arrangerer et løb for alle, der har et handicap af den ene eller andet art - og som har hjul på deres transportmiddel.

Så er du med rollator, kørestol med enten manuel eller el, så kom og få en rute, der passer til din distance. Man kan også deltage på trehjulet cykel eller crosser. Der vil være flere forskellig ruter at vælge imellem, lover arrangøren. Desuden vil der være deporter og hjælp på alle ruter.

Det hele starter klokken 11 og slutter klokken 14 på Nytorv midt i byen. Det koster kun 25 kroner at deltage, og man lutter af med en kop kaffe, og der vil være udlevering af diplom til alle, der har deltaget.

Tilmelding kan ske til Inge Lise Pedersen på telefon 2533 3217 eller e-mail ilpibstevns@gmail.com. Det kan også ske til Ole Gjermansen på telefon 2089 4039 eller e-mail lisoleg@digtele.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk