22. juli 2019
Fotograf Thorkild Møller rejser meget og tager især billeder af spændende arkitektur. Her er det huse fra det borgerkrigshærgede Yemen. Foto: Thorkild Møller
Fotograf Thorkild Møller rejser meget og tager især billeder af spændende arkitektur. Her er det huse fra det borgerkrigshærgede Yemen. Foto: Thorkild Møller
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Papir- og fotokunst på Kulturloftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Papir- og fotokunst på Kulturloftet
Stevns - 07. februar 2019 kl. 14:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag byder Kulturloftet velkommen til sin anden fernisering i år. Det bliver et gensyn med papirkunstneren Vibeke Juul Johansen, som har inviteret fotografen Thorkild Møller med på udstillingen.

Vibeke Juul Johansen er oprindelig maler, men i 1992 lærte hun at lave håndstøbt papir. Det blev til kærlighed ved første ark.

Hun anvender mange teknikker og materialer i hvert enkelt billede eller installation. I øjeblikket limer hun sit håndstøbte papir på lærred og maler på det med akryl. Vibeke Johansen er så at sige vendt tilbage til maleriet.

Thorkild Møller er uddannet fotograf, men laver også skulpturer på grundlag af sine billeder. Han elsker at rejse i hele verden. Når det kan lade sig gøre, griber han sit kamera og tager ud på nye rejser. Ud i en fremmed verden, hvor det næsten altid er arkitektur, der først fanger hans interesse.

Ferniseringen finder sted på lørdag 9. februar kl. 11.00 på Kulturloftet - Store Heddinge Biblioteks førstesal. Udstillingen kan herefter ses i bibliotekets betjente åbningstid til og med lørdag 9. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk