21. november 2018
Kirsten Lehfeldt spiller karrierekvinden Jane, der nærmer sig pensionsalderen og rammes af panik.
Kirsten Lehfeldt spiller karrierekvinden Jane, der nærmer sig pensionsalderen og rammes af panik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Panik før lukketid for karrierekvinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Panik før lukketid for karrierekvinden
Stevns - 09. februar 2018 kl. 06:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg er ude på eventyr, forstår I - af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder!

Sådan begynder Stevns Teaterforenings næste forestilling: Inden jeg fylder 67. Kirsten Lehfeldt har rollen som karrierekvinden Jane, der pludselig opdager, at pensionsalderen står for døren.

- Indtil for nylig har mit liv været så fyldt og indholdsrigt, som det kunne være. Jeg elsker at undervise - jeg var lærer i over fyrre år. Hvad nu, hvis jeg allerede har fået de berøringer, knus, kærtegn, jeg nogensinde kommer til at få, lyder det lettere panikslagent fra hovedpersonen i forestillingen, der opføres på Erikstrupscenen onsdag 14. februar kl. 19.30.

Kirsten Lehfeldt er i sin rolle et fyrværkeri af kvindelig komik. Hun tager sit publikum på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med saft og kraft fortæller hun om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under Personlige og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab - efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af to grand old men: Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspildebut! Som kvinden fra højre - fra en anden tidsalder - levendegør Christine Albrechtslund romanfiguren: Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Landsteatret opfører »Inden jeg fylder 67« på Erikstrupscenen, Kronhøjvej 4, Store Heddinge onsdag 14. februar kl. 19.30. Medvirkende: Kirsten Lehfeldt, Stig Hoffmeyer, Troels ll Munk, Christine Albrechtslund og Benjamin Hasselflug. Instruktør: Pia Rosenbaum. Billetter á 300 kroner (løssalg), 175 kroner (medlemmer) og 60 kroner (unge under 25 år) sælges på www.stevns-teater.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk