20. januar 2021
Sådan så den 21-årige mandlige triatlets cykel ud efter det voldsomme sammenstød med en banemotorcykel på åben vej. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Sådan så den 21-årige mandlige triatlets cykel ud efter det voldsomme sammenstød med en banemotorcykel på åben vej. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påvirket mand på ulovlig banemotorcykel torpederede to triatleter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påvirket mand på ulovlig banemotorcykel torpederede to triatleter
Opdateret 10. juni 2020 kl. 13:03
Stevns - 10. juni 2020 kl. 12:49
Af Erik Nielsen

En påvirket mand på banemotorcykel påkørte tirsdag aften to triatleter, der trænede på cykler på Espekærvej ved Sigerslev.

Klokken 18.12 skete ulykken, da en 26-årig mand , der ifølge DAGBLADETs oplysninger er fra lokalområdet, kørte på en motorcykel ad Espekærvej ved Sigerslev mod vest.

arrow Læs også: Chokeret træner og far: Vi skal have krisemøde om ulykken i dag

I et af vejsvingene kom han over i de modkørendes vognbane, hvor den 26-årige stødte sammen med to triatleter, der var ude at træne på cykel.

Den ene af trialtleterne var 20-årige Anne Holm fra Store Heddinge, der trænede sammen med en 21-årig mandlig klubkammerat.

De kom begge kørende på deres cykel, da motorcyklisten bragede ind i dem med fuld kraft.

Mistede bevidstheden

Den 21-årige mand mistede kortvarigt bevidstheden ved sammenstødet og pådrog sig flere skader på underkroppen. Lægehelikopteren blev tilkaldt og tog den 21-årige med til Rigshospitalet til behandling.

Anne Holm blev kørt i ambulance til sygehuset til undersøgelse for smerter i kravebenet og skulderen. Skulderen er ifølge Lars Ole Holm, der er Annes far og træner, brækket.

- Hun har også fået skader på hænder og fingre, som er blevet syet, siger Lars Ole Holm til DAGBLADET.

Han var til stede i sin rolle som træner for de to tilskadekommende triatleter, da ulykke skete, og han tog sig ud over af sine to triatleter også af den tilskadekommende motorcyklist, der var tydeligt påvirket af stoffer eller spiritus.

Ilde tilredt

Den 26-årige motorcyklist var ifølge Lars Ole Holm meget ilde tilredt, og han blødte fra hovedet. Han blev ifølge politiet kørt i ambulance til sygehuset til behandling.

Han blev skønnet påvirket af narkotika og alkohol, så politiet sigtede ham derfor på stedet for spiritus og/eller narkokørsel - i den sammenhæng blev der udtaget en blodprøve.

Kørte på banecykel
Motorcyklen viste sig at være en banemotorcykel, som ikke må benyttes på offentlig vej, men kun må anvendes til banekørsel. Den var derfor ikke indregistreret eller forsikret.

Motorcyklen blev indbragt til nærmere undersøgelse af bilinspektøren.

Politiet kan oplyse, at ingen af de tilskadekomnes tilstand er kritisk, men deres skader var behandlingskrævende, som det bliver formuleret.

Ifølge triatleternes træner, så har den 21-årige punkteret en lunge, fire brækkede ribben samt brækket et skulderblad.

Alle afhøres igen

Politiet optog rapport i sagen på stedet, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet. Men alle de implicerede parter skal genafhøres til sagen, når de er klar til det, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det skal herunder klarlægges om den 26-årige kørte på baghjul på motorcyklen forud for at uheldet skete.

Derudover afventer politiet nu resultatet af blodprøven, som af vise om den 26-årige var påvirket under kørslen. Når de samlede undersøgelser i sagen er færdige, kan den 26-årige forvente at høre mere fra politiet i sagen.

arrow DM-titel til både bror og søster
08. september 2019 kl. 14:05 Opdateret: kl. 14:05
arrow Søskendepar med fokus - OL er målet
16. december 2018 kl. 05:55 Opdateret: kl. 14:50
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk