21. oktober 2019
Stevns Floorball er på plads med aktiviteter også i år, når Strøby Egede dagen finder sted for andet år i træk. Foto: Hans Jørgen Johansen
Stevns Floorball er på plads med aktiviteter også i år, når Strøby Egede dagen finder sted for andet år i træk. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Strøby Egede dagen for andet år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Strøby Egede dagen for andet år
Stevns - 22. maj 2019 kl. 15:30
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år er der Strøby Egede-dagen i Solgårdsparken. Det sker nu på lørdag 25. maj klokken 10-16, hvor alle er velkomne - og der er gratis entré!

Vi gør det igen og glæder os til at byde foreninger og familier fra hele Strøby Egede og omegn til en fantastisk dag. Dagen byder på gratis aktiviteter for hele familien, lyder det fra arrangørerne, som igen i år er Strøby Egede Håndværkerne.

Som en nyhed i år har man kunnet få en stand på et familieloppemarked og trylle gamle ting fra kælderen om til penge til sommerferie og familieudflugter eller noget helt andet.

Strøby Egede dagen er tænkt som en foreningsdag for hele familien, hvor Solgårdsparken fyldes med sjove aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Igen i år kan ungerne bygge, male og plante deres egen potteplante. For Strøby Egede dagen handler ifølge arrangørerne om, at komme uden for og bruge sig selv, så meget som muligt. Krop og hænder skal holdes aktive, og det vil de mange lokale foreninger være med til at leve op til på dagen.

Man kan eksempelvis spille en omgang floorball med Stevns Floorball., bygge sin egen drømmelegeplads eller slå søm i.

Stevns Musikskole vil også være til stede og ikke mindst være aktive sammen med de fremmødte,og det er også muligt at sejle i kajak med Bådklubben Ege eller få en romantisk rotur på søen i Solgårdsparken.

AIK Gymnastik vil sørge for, at børn og barnlige sjæle vil have mulighed for at hoppe og springe på skummadrasser.

Eller hvad med at få malet krigsmaling i hele »krydderen« med de fremmødte fra Hjemmeværnet. Man vil også selv kunne male et kæmpe banner sammen med Sol over Stevns.

Men mød op - der foregår nemlig mange andre ting, og på dagen vil det være muligt at spise sig mæt hos Kok med Kul på og slukke tørsten i baren hos Solgårdsparkens Støtteforening.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk