21. oktober 2021
Karsten Visby (tv.) henviser til den nye operasæson i Snurretoppen, hvor der er et overvægt af forestillinger fra LaScala i Milano, hvilket borger for kvalitet, lyder det. Foto: Henrik Fisker
Karsten Visby (tv.) henviser til den nye operasæson i Snurretoppen, hvor der er et overvægt af forestillinger fra LaScala i Milano, hvilket borger for kvalitet, lyder det. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opera-sæsonen i Snurretoppen er klar til publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opera-sæsonen i Snurretoppen er klar til publikum
Stevns - 19. september 2021 kl. 11:34

Igennem nu snart mange år har Snurretoppen hvert år vist en række store opera- og balletforestillinger hentet til lærredet fra det store udland.

- Det har altid været forestillinger af høj international kvalitet. Vi har blandt andet set forestillinger Australien, Italien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Østrig. Hver gang med de største navne opera- og balletverdenen kan byde på, lyder det fra Snurretoppens Karsten Visby i en pressemeddelelse.

Under coronaen har kulturhuset som alle andre ligget mere eller mindre stille, men nu er det tid til at igen at præsentere en række store forestillingen.

- Da restriktionerne er afviklet, kan vi igen servere drikkevarer og kaffe, som en del af billetprisen. Vi vender derfor tilbage til den billetpris på 180 kroner, der var gældende før coronaulykkerne satte en stopper for os, forklarer Karsten Visby.

I den kommende sæson viser Snurretoppen seks forestillinger. Alle på søndage klokken 15.

17. oktober: Dvorak RUSALKA i en optagelse for Madrid. Fra denne opera kendes bl.a. fra giro 413 : Sang til månen.

21. november: Puccini MANON LESCAUT I en optagelse fra LaScala i Milano. Forestillingen blev aflyst sidste år på grund af corona, men nu er den her igen.

12. december: Juleforestilling: DEN SOVENDE SKØNHED . Ballet fra LaScala. Musik Tchaikovsky.

30. januar: Koncert fra LaScala GALA LIRIVA "A RIVEDER LE STELLE". Under ledelse af dirigenten Riccardo. Chailly oplever vi en overdådig koncert med de største operastjerner og LaScalas fantastiske ballet. Blandt navnene kan nævnes Roberto Alagna og Placido Domingo.

20. februar: Donizetti LUCIA DI LAMMERMOOR I en optagelse fra Wien.

20. marts: Rossini TYRKEN I ITALIEN i en optagelse fra LaScala i 2021.

- I dette program er der en overvægt af forestillinger fra LaScala i Milano. Det giver os og publikum en sikkerhed for, at kvaliteten er i højsædet, siger Karsten Visby, der glæder sig til den kommende sæsons store forestillinger i Snurretoppen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk