20. september 2020
Udvendig er bygningen endnu ikke færdig. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Udvendig er bygningen endnu ikke færdig. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omstridt hotel er nu lukket af for bookinger via Booking.com

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omstridt hotel er nu lukket af for bookinger via Booking.com
Stevns - 28. juni 2018 kl. 09:30
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er dukket flere anmeldelser af Klintely Hotel op på både Booking.com samt Tripadvisor, der har et samarbejde med førstnævnte omkring booking af værelser. Og det er nu ikke længere muligt at booke på Klintely Hotel via Booking.com.

arrow Læs også: Sporene skræmmer: Fra hotel i Højerup til pianobar i Blokhus

»Beklager, men det er pt. ikke muligt at booke dette hotel på vores side. Klik her for at se nærliggende hoteller,« står der, når man går ind på Hotel Klintelys side.

»Fup og svindel, historien om en vandskade kan jeg ikke vurdere, vi havde booket et værelse og beløbet hævet på kort for en måned siden - da vi kom til den bekræftede tid, var der ingen værelse, og ejendommen på adressen ligner ikke noget, der har været hotel eller som nogensinde bliver det. Vi blev modtaget af en dame, som havde meget travlt med at forklare, at det hele skyldtes værelset var booket via Booking.com,« skriver en turist fra Midtjylland her i juni.

DAGBLADET har været i kontakt med vedkommende ægtepar, der bekræfter historien. De ønsker dog ikke stå frem i avisen med navn. Redaktionen har dog de berørtes data.

De har så sent som tirsdag været i kontakt med Booking.com, der har lovet at refundere deres indbetaling i løbet af fem bankdage.

Torben Hjort Pedersen har således også anmeldt Klintely Hotel på Booking.com for få dage siden, og han skiver:

»Hotellet lukket p.g.a. vandskade, ingen mulighed for overnatning trods bekræftelse og betaling trukket ved booking. Stedet ligner et sted, der aldrig har været i brug til overnattende gæster, og som aldrig kommer i brug. Da jeg kom frem, kunne jeg ikke få noget værelse. Der var vandskade, påstod damen. Kunne heller ikke få mine penge tilbage, der var hævet på min konto kort efter bookingen.

Det er efter min opfattelse et fup og svindel hotel Jeg har klaget og bedt Booking.com om at hjælpe med at få mine penge tilbage.«

Det er ikke lykkedes DAGBLADET at få en kommentar fra Caroline Möller, der står som ansvarlig for Klintely Hotel på CVR under navnet: Pelle Estelle Caroline Möller. Hun har ikke reageret på avisens henvendelse.

arrow Hotel-ansvarlig dømt til at betale
16. august 2018 kl. 13:02 Opdateret: kl. 12:43
arrow Betalende turister møder lukket hoteldør
27. juni 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:46
arrow Fælles front for sagsanlæg mod hotel-ansvarlig
23. juni 2018 kl. 06:25 Opdateret: kl. 19:28
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk