25. august 2019
Sådan kan en omfartsvej mellem Højerupvej og Sigerslevvej forløbe, og sådan en løsning bør allerede nu tænkes ind i halprojektet - selvom det først realiseres engang ude i fremtiden. Kort: Stevns Kommune
gallery icon

Se billedserie

Sådan kan en omfartsvej mellem Højerupvej og Sigerslevvej forløbe, og sådan en løsning bør allerede nu tænkes ind i halprojektet - selvom det først realiseres engang ude i fremtiden. Kort: Stevns Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omfartsvej ved Store Heddinge tænkes ind i helhedsplan for Stevnshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omfartsvej ved Store Heddinge tænkes ind i helhedsplan for Stevnshallen
Stevns - 14. februar 2019 kl. 13:06
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgermødet om Stevnshallen onsdag aften er første skridt i netop den proces, der efter planen skal lede frem til indvielse af den nye hal i august eller september 2021. Byggestarten går i april 2020, men inden da skal der vedtages en helhedsplan, som kommer i offentlig høring hen over næste vinter. Og det kræver, at man tager stilling til placeringen på det næstkommende udvalgsmøde i Arbejdsmarkeds-, Erhvervs- og Turismeudvalget, så det formentlig allerede kan blive behandlet på Kommunalbestyrelsens møde i marts måned.

arrow Læs også: Ny Stevnshal skal ligge øst-vest

En helhedsplan dækker et område, der omfatter hele det nuværende stadionareal foruden vandrerhjemmet og Munkeparken og afgrænses mod øst af linjen ud mod de åbne marker bag svømmehallen og Stevnshallen.

En af de andre ting som flere nævnte på borgermødet onsdag aften var de trafikale forhold, der er vigtige at tænke ind i byggeriet for at fremtidssikre hele området.

- Det, der har slået mig, når jeg er i Stevnshallen, det er, at man altid er lige ved at blive kørt ned, når man træder uden for døren. Det er ikke optimalt, som Thomas Overgaard, der er socialdemokratisk politiker i Kommunalbestyrelsen med bopæl i Store Heddinge.

Det er også med i overvejelserne og kommer givet med i en helhedsplan om tilkørselsforholdene til hele området er gode nok og om, der på et senere tidspunkt kan komme på tale at anlægge en ny vej, så man ikke skal køre ind gennem byen for at komme i Stevnshallen eller svømmehallen.

I aftes blev der således lagt et kort op, hvor en sådan løsning var skitseret som en omfartsvej øst om Store Heddinge, der forbinder Højerupvej med Sigerslevvej.

Line Krogh Lay (R) sagde i den sammenhæng:.

- Det er vigtigt, at vi ikke spærrer for en sådan vej med andre aktiviteter.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge torsdag 14. februar

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Alle på nær DF sagde ja til en ny Stevnshal
17. april 2019 kl. 05:42 Opdateret: kl. 12:42
arrow Den nye Stevnshal er placeret
15. marts 2019 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:28
arrow Ny Stevnshal: Både bekymringer og forventninger florerer
14. februar 2019 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk