8. marts 2021
Alle elever og lærere var tilbage på Hotherskolen mandag. På Strøbyskolen er enkelte elever fortsat hjemsendt, mens Store Heddinge Skole helt er gået fri i den seneste tid. Foto: Erik Nielsen
Alle elever og lærere var tilbage på Hotherskolen mandag. På Strøbyskolen er enkelte elever fortsat hjemsendt, mens Store Heddinge Skole helt er gået fri i den seneste tid. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OPDATERING: Corona-smitte på Store Heddinge Skole sender klasse hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPDATERING: Corona-smitte på Store Heddinge Skole sender klasse hjem
Opdateret 09. december 2020 kl. 11:07
Stevns - 09. december 2020 kl. 06:11
Af Erik Nielsen

OPDATERING: Oplysningerne til nedenstående artikel blev hentet ind tirsdag. Og siden har der været udvikling i tingene, så Store Heddinge Skole nu har sendt en klasse hjem:

arrow Læs også: Stevns ligger som en ø midt i coronahavets oprørte bølger

»Vi fik i går eftermiddag konstateret en lærer smittet med Corona. Vi foretog smitteopsporing, som har medført at 37 elever er hjemsendt startende fra i dag (onsdag, red),« lyder det onsdag formiddag fra skoleleder Flemming Bødker Schaaf til sn.dk.

Oprindeligt var denne artikel som følger:

Både Hotherskolen og Strøbyskolen har haft årgange hjemsendt på grund af corona de seneste uger, mens Store Heddinge Skole har været forskånet i denne omgang.

DAGBLADET har spurgt om en status hos kommunens tre folkeskoleledere.

Hvordan er den aktuelle situation - er der stadig hjemsendte elever/årgange/lærere?

- Hotherskolen har været ramt fra lørdag 28. november og gennem hele uge 49. Vi har aktuelt 13 elever samt én medarbejder, som har været konstateret smittet positivt. Alle klasser er retur mandag 7. december og ligeledes er medarbejdere, som har været sendt til test og isolation retur på arbejdet mandag 7. december, svarer René Tuekær, der er skoleleder på Hotherskolen.

Skolelederen på Strøbyskolen, Dorte Ritz Nissen, svarer:

- Vi har fra i dag alle tre hjemsendte årgange tilbage på skolen. Men har dog i alt pt. otte enkelte elever hjemsendt. Vi har nu haft i alt fire smittede elever og én medarbejder.

Flemming Bødker Schaaf, der er skoleleder på Store Heddinge Skole kan oplyse, at hans skole i denne omgang fortsat er forskånede for tilfælde af corona-smitte, så derfor er ingen i øjeblikket hjemsendte - hverken elever eller lærere.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk