15. december 2017
På opstillingsmødet 6. juni blev 17 kandidater valgt til at repræsentere Nyt Stevns til kommunevalget. Siden har to trukket sig fra listen, mens to andre er kommet til. Foto: Henrik Fisker
På opstillingsmødet 6. juni blev 17 kandidater valgt til at repræsentere Nyt Stevns til kommunevalget. Siden har to trukket sig fra listen, mens to andre er kommet til. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt Stevns udskifter to kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt Stevns udskifter to kandidater
Stevns - 22. september 2017 kl. 14:03
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nyt Stevns melder klar til kommunevalget 21. november med en liste, der rummer 17 opstillede kandidater, der opstiller sideordnet og derfor vil blive valgt ind i den rækkefølge, som de får personlige stemmer til. Listen vil blive afleveret på rådhuset på mandag, oplyser Lars Kristiansen, der er formand for Nyt Stevns, til DAGBLADET Stevns fredag.

arrow Læs også: Nyt Stevns: Vi hører hjemme i blå blok

Det er samme antal kandidater, som blev opstillet på Nyt Stevns' opstillingsmøde 6. juni, men der er siden sket to personudskiftninger. Gitte Dahl Nielsen, Holtug, og Lea Meyer Jørgensen, Store Heddinge, har begge ønsket at trække sig af personlige årsager. I stedet har to andre sagt ja til at stille op. Det drejer sig om listens næstformand: Jette Balslev, Rødvig, og om bestyrelsesmedlem Stig Weiendorph, Boestofte.

- Vi stiller med et stærkt hold, der favner bredt - både geografisk og på personlige egenskaber. Der er mange nye navne, og det betyder, at vi kan tilbyde vælgerne at se på politik med friske øjne, siger Lars Kristiansen.

arrow Nyt Stevns sender et nyt signal om borgmesterpost
19. september 2017 kl. 14:16 Opdateret: kl. 21:40
arrow Nyt samarbejde skal sikre blå borgmester
19. september 2017 kl. 12:56 Opdateret: kl. 12:56
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk