13. december 2017
Tidligere borgmester Gina Øbakke var torsdag taget til generalforsamling i Socialdemokratiet, hvor der er kø for at blive medlem af bestyrelsen. Foto: Henrik Fisker
Tidligere borgmester Gina Øbakke var torsdag taget til generalforsamling i Socialdemokratiet, hvor der er kø for at blive medlem af bestyrelsen. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ville vælges til S-bestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ville vælges til S-bestyrelsen
Stevns - 20. marts 2016 kl. 10:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kom til kampvalg, da den socialdemokratiske generalforsamling torsdag kl. 22.15 skulle sammensætte den kommende bestyrelse, skriver DAGBLADET Stevns fredag.

arrow Læs også: S: Verdensarven ligger helt stille

Veteranen i bestyrelsen: Ib Petersen var på valg, men ikke selv til stede, men havde meddelt formand Palle Halskov, at han gerne ville trække sig, hvis andre var interesserede i hans bestyrelsespost. Det var der hele tre nye medlemmer, der var.

Ved den skriftlige afstemning kunne medlemmerne stemme på én kandidat. Her fik Matilde Schmidt 15 stemmer og dermed en plads i bestyrelsen, mens Helen Sørensen og Morten Kasper måtte nøjes med henholdsvis seks og fem stemmer.

Forinden havde generalforsamlingen genvalgt formanden: Palle Halskov, der meddelte, at det »så afgjort« blev hans sidste periode i bestyrelsen. Han blev valgt for to år.

Bestyrelsen består desuden af Jette Olsen, Mogens Hansen, Ole Anker, Lonni Lypart og Thomas Overgaard, mens Dorte Middelbo og Kurt Jacobsen er suppleanter. Alle disse vælges er næste gang på valg i 2017.

Palle Halskov oplyser, at partiforeningen i øjeblikket har 150 medlemmer. Det er en nedgang på seks siden sidste års generalforsamling, men der er tale om et nettotal. 14 medlemmer er enten udmeldt, flyttet ud af kommunen eller døde, mens otte medlemmer er nyindmeldte eller tilflyttere til kommunen.

arrow S har valgt sin spidskandidat
18. marts 2016 kl. 12:39 Opdateret: kl. 10:27
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk