12. juli 2020
Ti frivillige ildsjæle fra Stevns er kommet på udstilling. Den ferniseres på onsdag 20. november kl. 16.30 på Frivillighedscentret i Hårlev.
Ti frivillige ildsjæle fra Stevns er kommet på udstilling. Den ferniseres på onsdag 20. november kl. 16.30 på Frivillighedscentret i Hårlev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udstilling hylder de frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udstilling hylder de frivillige
Stevns - 16. november 2019 kl. 15:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De frivillige kræfter er limstenen i store dele af det sociale og kulturelle arbejde. Det fremhæves ofte i debatten - nu kommer der for første gang en udstilling om frivilligheden på Stevns.

Det er Stevns Frivillighedscenter og Stevns Fotoklub, der er gået sammen om udstillingen, der sætter navn og billede på 10 frivillige ildsjæle på Stevns.

- Med fotos og fortælling sætter udstillingen fokus på, hvor meget det giver os mennesker at engagere os i og med hinanden. Vi ved, at når vi er aktive sammen med andre og gør noget meningsfuldt, så gør det os glade og får os til at trives. En historie, som vi gerne vil fortælle, og som er særlig vigtig, nu hvor vi går ind i den mørke tid, hvor mange kan komme til at føle sig ensomme eller kommer til at isolere sig, siger frivillighedskoordinator Lena Bjerrum Bach.

Udstillingen åbner på onsdag 20. november kl. 16.30, hvor der er fernisering på Stevns Frivillighedscenter i Hårlev. Borgmester Anette Mortensen holder åbningstalen og klipper snoren. Herudover vil tre frivillige fortælle deres historie. Senere skal udstillingen vandre rundt i hele kommunen - de første stop bliver SuperBrugsen i Hårlev og derefter Borgerservice på rådhuset i Store Heddinge.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk