23. april 2019
Formandskifte i teaterforeningen. Leif Sinius (th.) går af og overlader posten til "formandinden": Lene Vestergård - hvis alt går efter planen. Foto: Birgit Løkke
Formandskifte i teaterforeningen. Leif Sinius (th.) går af og overlader posten til "formandinden": Lene Vestergård - hvis alt går efter planen. Foto: Birgit Løkke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny teatersæson med ny formand i spidsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny teatersæson med ny formand i spidsen
Stevns - 19. juli 2018 kl. 06:09
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når medlemmerne af Stevns Teaterforening møder op til generalforsamling tirsdag 4. september, skal de samtidig sige farvel og tak til formanden gennem de seneste 11 år. Leif Sinius bebudede allerede sidste år, at han ville trække sig som formand i år, men han fortsætter dog i bestyrelsen i endnu et år, skriver DAGBLADET Stevns onsdag.

Det er den nyvalgte bestyrelse, der skal vælge hans afløser, men allerede nu ligger det klart, at formandinden - sådan kalder Leif Sinius selv sin kone: skuespilleren Lene Vestergård - er udset til at efterfølge ham. Det kræver dog, at hun bliver valgt til bestyrelsen først, da hun i dag er suppleant, men da der er ét bestyrelsesmedlem, som ikke stiller op til genvalg, er muligheden bestemt til stede.

Leif Sinius glæder sig til at træde et skridt tilbage, men tilbyder at fortsætte som scenemester. Det er ham, som turnéteaterne henvender sig til, inden de ankommer, med et utal af praktiske spørgsmål.

Gået på klingen medgiver han gerne, at det mere eller mindre også er ham, der har varetaget denne funktion hidtil.

Lene Vestergård glæder sig til arbejdet, men understreger, at hun kun stiller op som formand for en to-årig periode, da hun kun ønsker at være en overgangsfigur.

- Vi har sidste år fået to skønne unge kvinder med nye ideer ind i bestyrelsen, og de har lovet at blive hos os. Derfor er vi godt i gang med en fornyelse - og vi har lovet hinanden, at de ikke skal blive mødt med det sædvanlige: Det har vi prøvet, men hellere Lad os prøve igen, siger Leif Sinius.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk