7. august 2020
Dan Janning, der bor Strøby, har sat sig klar ved arbejdsbordet på Arkivet. Privatfoto
Dan Janning, der bor Strøby, har sat sig klar ved arbejdsbordet på Arkivet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder af Vallø Lokalhistoriske Arkiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder af Vallø Lokalhistoriske Arkiv
Stevns - 30. juli 2020 kl. 16:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to år som energisk leder af Vallø Lokalhistoriske Arkiv har Jon Petersen fået tilbudt en fuldtidsstilling på Tårnby Bibliotek, hvor han hidtil har haft et deltidsjob. Derfor har han på grund af manglende tid måttet sige farvel til Arkivet på Bredgade 1 i Hårlev.

Jon Petersen tiltrådte i juni 2018 og genstartede Arkivet som et foreningsstyret lokalhistorisk arkiv, hvor det tidligere havde været kommunalt drevet.

Arkivbestyrelsen måtte derfor se sig om efter en ny arkivleder, og blandt ansøgerne var en af de produktive frivillige arkivmedarbejdere, Dan Janning, som de sidste par år har stået i spidsen for hele den datatekniske side af Arkivets arbejde, hvor PC'en er blevet et meget vigtigt hjælpemiddel for både de frivillige i arkivarbejdet og for de besøgende, der meget ofte dukker op for at studere muligheden for eksempelvis at dykke tilbage i deres slægt, eller for at få historien at vide om den by og egn, de bor i.

Dan Janning var ellers ved den nyligt overståede generalforsamling blevet valgt som formand for bestyrelsen efter Mogens Madsen, så der skulle finde en lille omkonstituering sted, hvor bestyrelsesmedlem Leif Nielsen, der er udpeget af Kommunalbestyrelsen, modtog valg som ny formand.

På den ledige plads i bestyrelsen indtræder John Pedersen, Egevej 3 i Hårlev.

På grund af de aktuelle coronaforhold, vil der først senere blive holdt en lille velkomstreception i Arkivets lokaler, og der sigtes på den 14. november på Arkivets Dag, hvor der vil være åbent hus.

Arkivet åbner i øvrigt igen fra 6. august, som normalt fra 14 til 17.30

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk