26. februar 2021
Marie Bisschop-Thomsen er nyansat konsulent med kommunikations og markedsføring som ansvarsområde i Stevns Erhvervsråd. Foto: Lærke Bisschop-Larsen, Woodlark Photography.
Marie Bisschop-Thomsen er nyansat konsulent med kommunikations og markedsføring som ansvarsområde i Stevns Erhvervsråd. Foto: Lærke Bisschop-Larsen, Woodlark Photography.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny konsulent i erhvervsråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny konsulent i erhvervsråd
Stevns - 19. februar 2021 kl. 17:44

Stevns: Marie Bisschop-Thomsen er navnet, der skal sikre, at omverdenen fortsat har et solidt kendskab til erhvervsrådets arbejde og de arrangementer og tilbud, som erhvervsrådet tilbyder til alle virksomheder i kommunen.

Hun er således netop blevet ansat som Stevns Erhvervsråds nye medarbejder med ansvar for kommunikation og markedsføring.

Marie Bisschop-Thomsen kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent hos +vonbülow.co i Sorø, hvor hun gennem de sidste fem år har leveret markedsføringsløsninger for små og mellemstore virksomheder, både lokalt på Sjælland og landsdækkende. Hun har blandt andet haft et tæt samarbejde med Sorø Erhvervsråd, så hun kender til de behov og udfordringer erhvervslivet i en lille kommune har.

Marie Bisschop-Thomsen er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og kommer oprindeligt fra Fyn, men har rødder på Stevns, hvor hendes farmor og farfar havde en gård ved Frøslev og farfaren i mange år arbejdede på Stevnsfortet.

Marie havde første arbejdsdag i Stevns Erhvervsråd den 15. februar, og hun kan fanges på marie@stevnserhvervsraad.dk.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk