26. juni 2019
- Jeg står for et tættere samarbejde med de folkevalgte og større medinddragelse af medlemmer, siger den nye formand Peter Revald. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

- Jeg står for et tættere samarbejde med de folkevalgte og større medinddragelse af medlemmer, siger den nye formand Peter Revald. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand lover mere samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand lover mere samarbejde
Opdateret 22. januar 2019 kl. 13:37
Stevns - 22. januar 2019 kl. 13:14
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye konservative formand hedder Peter Revald, har 11 års erfaring i Forsvaret og titel af kaptajnløjtnant, og bor med sin familie i Strøby Egede, som de flyttede til i 2016. Han har været medlem af partiet i to år og af bestyrelsen i ét år.

arrow Læs også: K: Vi har skabt ro i stevnsk politik

- Jeg har sagt ja til at stille op som formand, fordi jeg vil en anden vej end min forgænger. Målet er det samme, men vejene derhen har vi ikke været enige om. Jeg står for et tættere samarbejde med de folkevalgte og større medinddragelse af medlemmer, sagde Peter Revald til DAGBLADET umiddelbart efter, at han var blevet valgt.

Lasse Olsen var skuffet over at have tabt formandsposten, men glæder sig over at få mere tid til familien og sin bedrift med produktion af kalvekød.

- Vi bakker op om vores folkevalgte, men når man indgår i en så bred flertalsgruppe, kommer man også til at indgå nogle kompromiser. Her har en fraktion i bestyrelsen ment, at den konservative profil er blevet lidt for usynlig, fordi de enkelte partier ikke må markere sig tydeligt. Jeg ønsker den nye bestyrelse held og lykke, men det kan godt blive en svær start med en ny formand og ingen næstformand og ingen kasserer. Det er jo tydeligt, at det er nye folk hentet ind til lejligheden, der står bag dette her, lød reaktionen fra den væltede formand.

arrow Valgene til konservativ bestyrelse
23. januar 2019 kl. 16:14 Opdateret: kl. 13:14
arrow Naser kræver respekt for demokratiet fra dag 1
23. januar 2019 kl. 14:19 Opdateret: kl. 13:28
arrow Konservativ formand væltet
22. januar 2019 kl. 12:45 Opdateret: kl. 13:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk