13. december 2017
- Jeg ser positivt på den nye flertalsgruppe. Det virker, som om den arbejder godt sammen på tværs af partierne, siger Morten Vilmer. Foto: Henrik Fisker
- Jeg ser positivt på den nye flertalsgruppe. Det virker, som om den arbejder godt sammen på tværs af partierne, siger Morten Vilmer. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny DF-formand: Politik er almindelig sund fornuft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny DF-formand: Politik er almindelig sund fornuft
Stevns - 18. marts 2017 kl. 14:34
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Folkepartis nye formand: Morten Vilmer er glad for det nye politiske flertal. Så glad, at han hælder mest til at pege den samme konstruktion, når magten skal fordeles efter næste valg. Det siger han i et interview med DAGBLADET Stevns lørdag.

arrow Læs også: DF's formand går i utide

Ved sidste valg var DF i valgforbund med Venstre og indgik efter valgforbundet i den borgerlige flertalsgruppe, der gjorde Mogens Haugaard til borgmester og Varly Jensen til viceborgmester.

Morten Vilmer peger ikke på en bestemt borgmesterkandidat. Alligevel lægger han ikke skjul på, hvor hans sympati ligger.

- Jeg ser positivt på den nye flertalsgruppe. Det virker, som om den arbejder godt sammen på tværs af partierne, og jeg ved, at Varly har gjort et stort arbejde for, at det skulle lykkes. Nu bliver det vigtigt at se, om vi sammen kan udarbejde et budget for 2018. Hvis det lykkes, så vil jeg ikke afvise, at vi ender med at pege på de samme partier i flertallet efter valget, siger han.

Men ingenting af afgjort endnu, understreger han.

- Hvor vil Venstre hen efter, at de har valgt ny borgmesterkandidat? Vil de fortsat være magtpartiet, der går efter at placere sig selv i centrum, eller vil de samarbejde med de øvrige partier i Kommunalbestyrelsen? For os er det helt klart, at der er en tillid, som skal genopbygges efter det svigt, som de præsterede i budgetfasens afgørende forhandlinger. Det er en helt afgørende forudsætning i politik, at man kan stole på de aftaler, som er indgået, siger Morten Vilmer.

arrow DF's bestyrelse har konstitueret sig
09. marts 2017 kl. 16:43 Opdateret: kl. 12:48
arrow Kaptajnen går fra borde i DF
16. februar 2017 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk