31. juli 2021
Ligesom i 2020 vil Stevns Museums gamle bygning i Højerup danne rammen om en udstilling, hvor 10 lokale kunsthåndværkere viser deres produkter frem. Der er sæsonåbning på lørdag 19. juni. Pressefoto
Ligesom i 2020 vil Stevns Museums gamle bygning i Højerup danne rammen om en udstilling, hvor 10 lokale kunsthåndværkere viser deres produkter frem. Der er sæsonåbning på lørdag 19. juni. Pressefoto
Foto: VæRK 21
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nok en sommer med VæRK21 i museet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nok en sommer med VæRK21 i museet
Stevns - 15. juni 2021 kl. 06:28

Den tidligere museumsbygning i Højeruplund danner igen i år rammen om Værk21's salgsudstilling med grafik, møbler, smykker, lamper, pileflet og husgeråd fra lokale kunsthåndværkere og designere.

Værk21 består i år af 10 lokale kunsthåndværkere, som snart får lov at vise deres kunsthåndværk frem. Her vil både være grafik, pilefletning, lamper, smykker, møbler, husgeråd, tekstiler, belysning og såmænd historiefortælling.

- En fortælling i dialog med naturen og kulturen på Stevns. Hvert eneste værk, du finder hos os, fortæller en historie om skaberglæde, om formopfattelse, om funktionalitet eller bare om nydelse, det fortæller om æstetik og om materialerne og det at røre ved dem - det fortæller også om blod, sved og tårer og om vedholdenhed, lyder meldingen fra gruppen af kunsthåndværkere og designere forud for dette års udstilling, som vil være åben for besøgende fra på lørdag 19. juni til søndag 12. september.

Gruppen er i år udvidet med en origamidesigner, en pilefletter og en illustrator, og alle glæder de sig til at invitere gæsterne indenfor i den tidligere museumsbygning i Højerup.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk