23. november 2017
Johnny Vinkel, rektor på Himmelev Gymnasium og formand for Fordelingsudvalget for Østsjælland - vil ikke oprette en ekstra gymnasieklasse i Køge. Foto: Jens Wollesen
Johnny Vinkel, rektor på Himmelev Gymnasium og formand for Fordelingsudvalget for Østsjælland - vil ikke oprette en ekstra gymnasieklasse i Køge. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej til ekstra klasse for afviste gymnasieansøgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej til ekstra klasse for afviste gymnasieansøgere
Stevns - 19. maj 2017 kl. 12:48
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De elever, som er afvist på Køge Gymnasium fra den sydlige del af Stevns kommune og den østlige del af Faxe, fik torsdag endnu en tommelfinger nedad i forhold til at sikre sig en plads på det tættest beliggende gymnasium.

arrow Læs også: Samråd blødte ikke minister op for afviste elever

Regionsrådspolitiker Bodil Søs (V) forslag til Fordelingsudvalget om at oprette en ekstra klasse på Køge Gymnasium for at imødekomme afviste ansøgere fra det sydlige Stevns blev torsdag afvist af et flertal i Fordelingsudvalget for det østlige Sjælland.

Hun stemte for sit eget forslag i udvalget, hvor hun selv sidder med, men et flertal afviste at oprette en ekstra klasse på Køge Gymnasium.

- Det er alt for sent i processen at begynde på at oprette en ekstra klasse, da det kræver, at alle elever, som er blevet optaget skal genovervejes og have besked på ny. Samtidig er gymnasieskolerne allerede i fuld gang med at planlægge det nye skoleår, hvilket skulle bremses og startes op på ny. Og da vi som udgangspunkt blot har fulgt de regler, der er, så mener vi ikke, at det er en mulighed, siger rektor Johnny Vinkel fra Himmelev Gymnasium, der er formand for Fordelingsudvalget for Roskilde, som udvalget officielt hedder.

arrow Officielt nej til hjælp fra minister i gymnasiesag
17. maj 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 13:09
arrow Ungdomsråd: Unge fra Stevns diskrimineres
16. maj 2017 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:00
arrow Ombudsmand overvejer at hjælpe afviste elever på gymnasium
09. maj 2017 kl. 11:58 Opdateret: kl. 15:16
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk