24. oktober 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturens dag markeres i to arrangementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturens dag markeres i to arrangementer
Stevns - 07. september 2018 kl. 14:51
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Naturens Dag 2018 nu på søndag 9. september 2018 kan man deltage i to meget forskellige arrangementer. Man kan tage med DN Stevns på udflugt til det gamle fugletårn i Tryggevælde Ådal - helt gratis. Eller man kan tage med klintetours ud til Stevns Klint og fra en guidet tur for 400 kroner.

Sidstnævnte arrangement kan man tilmelde sig turen via Klintetours hjemmeside www.klintetours.dk. Prisen er for vandretur med guide samt sandwich, en flaske vand, the/kaffe og kage. Man betaler selv for transporten med bussen fra Rødvig til Højerup.

- Bevæg dig og bliv bevæget af naturen, når vi vandrer og laver mindfulness i naturen ved Stevns Klint, lyder det fra guiden Anne Rosell Holt.

Den gratis tur med DN Stevns starter ved p-pladsen ved Strøby Kirke og herfra vandrer man ud til det gamle fugletårn.

Det gamle fugletårn ligger helt ude i Tryggevælde Ådal og giver en følelse af at stå midt i den fantastiske natur. Man går ad Kirkestien ved Strøby og ender ved tårnet. Undervejs vil vi opleve ekstremrigkær med den særlige flora og et rigt fugleliv.

DN er senere vært ved en kop kaffe eller te tilberedt på Trangia samt et stykke hjemmebag ved Strøby shelterne. Arrangementet tager tre timer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk