22. september 2019
Den 49-årige bilist fra Solrød Strand blev søndag eftermiddag stoppet med amfetamin i blodet, da han kørte på Køgevej ved Valløby. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Den 49-årige bilist fra Solrød Strand blev søndag eftermiddag stoppet med amfetamin i blodet, da han kørte på Køgevej ved Valløby. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkobilist taget uden kørekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkobilist taget uden kørekort
Opdateret 26. marts 2019 kl. 10:29
Stevns - 25. marts 2019 kl. 11:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag kl. 16.30 målte færdselspolitiet en bilist til at køre med mindst 94 km/t på en strækning på Køgevej i Valløby, hvor højeste tilladte hastighed ifølge skiltningen var 60 km/t.

Bag rattet i den målte personbil sad en 49-årig mand fra Solrød Strand, som ifølge en narkometertest formentlig var påvirket af amfetamin under kørslen. Desuden kunne han ikke fremvise noget kørekort, da han i forvejen var frakendt kørekortet.

Den 49-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Politiet kunne konstatere, at personbilen ikke tilhørte den 49-årige, hvorfor bilejerens overdragelse af bilen til en person, der ikke lovligt kunne føre den, blev undersøgt nærmere. Det viste sig, at bilejeren havde set et kørekort hos den 49-årige, der nu på politiets opfordring kom frem med et kørekort, som blev afleveret til politiet, idet han uretmæssigt var i besiddelse af det. Bilejeren slap på den baggrund for en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

Den 49-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk