19. oktober 2021
Efter sin tale til DFs landsmøde i Herning blev Martin Henriksen genvalgt til hovedbestyrelsen med højeste stemmetal. Nu gælder det kommunevalgkampen på Stevns. Pressefoto: Carsten Lundager
Efter sin tale til DFs landsmøde i Herning blev Martin Henriksen genvalgt til hovedbestyrelsen med højeste stemmetal. Nu gælder det kommunevalgkampen på Stevns. Pressefoto: Carsten Lundager
Foto: CARSTEN LUNDAGER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næste opgave er nu kommunevalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste opgave er nu kommunevalget
Stevns - 24. september 2021 kl. 17:30
Af Henrik Fisker

Fire politiske partier holdt sidste weekend deres årlige landsmøder, men ét af de fire partier stjal mediebilledet foran de andre. Det var Dansk Folkepartis landsmøde i Herning, der tiltrak sig størst opmærksomhed, og her var én af hovedpersonerne Martin Henriksen, der var på valg til hovedbestyrelsen.

Interessen for valget var stor, eftersom han før landsmødet med markante udtalelser havde lagt sig ud med dele af partiets ledelse og bl.a. påkaldt sig tidligere landsformand Pia Kjærsgaards vrede bemærkninger. Men Martin Henriksen gjorde alle forudsigelser om sin egen politiske deroute til skamme og blev valgt genvalgt til hovedbestyrelsen med højeste stemmetal - i alt 272 stemmer på landsmødet. Ni kandidater kæmpede om tre ledige pladser i hovedbestyrelsen.

Efter hjemkomsten til Stevns glæder Martin Henriksen sig over opbakningen:

- Jeg er rigtigt glad for, at medlemmerne tog så godt imod mit kandidatur. Det var et spændende valg, men det gik over al forventning. Så det er jeg meget ydmyg og taknemmelig for. Jeg tillader mig at tolke resultatet som, at der er opbakning til det arbejde, jeg udfører, og så naturligvis til den tale jeg holdt, siger Martin Henriksen i en udtalelse, som han har sendt til den lokale presse på Stevns.

Efter sejren på landsmødet har han sat sig et nyt mål:

- Nu vil jeg i den kommende tid skrue endnu mere op for indsatsen lokalt her på Stevns. Vores kandidater er klar til kommunalvalget, og det vil jeg også i høj grad koncentrere mig om. Nu skal vi ud og gøre en forskel for borgerne, udtaler Martin Henriksen, der selv er spidskandidat for Dansk Folkeparti ved valget.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk