13. november 2019
Jens-Henrik Andersen er nabo til det kommende besøgscenter. Han og andre af hans naboer er positivt overraskede over for det vinderprojekt, der blev lagt frem mandag. Foto: Erik Nielsen
Jens-Henrik Andersen er nabo til det kommende besøgscenter. Han og andre af hans naboer er positivt overraskede over for det vinderprojekt, der blev lagt frem mandag. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naboer positivt overraskede over for besøgscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer positivt overraskede over for besøgscenter
Stevns - 09. juli 2019 kl. 13:12
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jens-Henrik Andersen bor på Boesdalsvej og bliver dermed én af de nærmeste naboer til det nye besøgscenter for verdensarven Stevns Klint. Sammen med de andre naboer ved det nedlagte kalkbrud var han inviteret til en præsentation af besøgscentret som de første - inden dørene blev åbnet for offentligheden mandag klokken 12.15.

arrow Læs også: Hollandsk designhus skal formidle verdensarven

- Jeg er positivt overrasket over vinderprojektet. Jeg har været lidt nervøs for, hvad der blev lagt frem. Men jeg synes, det ser rigtigt godt ud, at man har tænkt hele bygningen ind i niveau med kanten af kalkgraven, sagde naboen til det kommende besøgscenter, da DAGBLADET traf ham umiddelbart efter, han og de andre naboer var blevet præsenteret for vinderprojektet.

Flere andre af naboerne udtrykte også tilfredshed med, hvad de så.

- Det var fint, vi fik mulighed for at se projektet og få det fremlagt, mens der ikke var så mange mennesker endnu. Og så er vi blevet inviteret til at komme og stille spørgsmål på onsdag, hvor vi kan få opklaret specifikke ting i forbindelse med byggeriet af vinder-projektet, forklarede Jens-Henrik Andersen.

arrow Besøgscenter får længere byggefrist
19. september 2019 kl. 15:39 Opdateret: kl. 12:40
arrow Fredning i Boesdal afblæst af bygningssyn
14. juli 2019 kl. 05:47 Opdateret: kl. 13:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk